this is it

Då vare söndag och helgen är över.. Haft en mkt trevlig helg, börja i irländarnas lägenhet på fredagen för att senare gå ut.
Men jag skulle väl vilja säga att höjdpunkten av denna helg var bbq igår, vi samla på oss mat massor av mat samt alkohol och åkte ner till Bronte beach för att fira Pauls födelsedag samt ha "goodbye" för Gareth som åker tillbaka till Irland på Måndag för ca 7 veckor.
Lite alla möjliga människor dök upp och tror inte vi drog därifrån förens vid 7-8 tiden på kvällen för att egentligen fortsätta kvällen i deras lägenhet, men kvällen blev ganska tidig då förra helgens incident hände igen och förstörde hela stämningen men fram tills dess hade jag en mycket bra dag.

Hahahha måste berätta 2 roliga saker ! Först att jag körde bil igår PÅ FEL SIDA AV VÄGEN WHIOO, skit läskigt men det gick bra iaf så länge Damian (killen vi bor med) berätta hur och vart ja skulle köra. Men nu har jag iaf gjort de. (kan inte fatta att han fråga mig dock) En annan rolig sak är att igår när jag kom hem.. lite halv rund om fötterna så skulle jag dricka lite apelsinjucie och sen när jag senare gick för att fylla på hittar jag inte jucien. Jag leta igenom hela kylen samt frysen - men hitta den fortfarnde inte. Och det är nu jag börjar bli rädd för mig själv och tänka "vad ihelvete händer med mig" (jag leta tillomed i sopporna) Men efter mkt om och men hittar jag jucien i glasskåpet .. ? Varför ? Jag förstår inte ..


Och ja juste ja.. Jobbet - jag ska provjobba på tisdag och de var servitris jobb nere i darling harbour :)

Lite bilder från helgen.

 
Nora                  Paul & Nora
          
  Paul Gareth Irwin Steve

 
 
Charlotte            Paul
 

 

              






Vilken rolig fredag ..

Vadret ser ut sahar idag ....

Alltsa inga moln ..



Vem vill inte ligga pa stranden ? Jo men precis alla.. Men innan jag skulle ga ivag och mota upp diddi & Ais sa fick jag ett mail att jag har en jobbinterljuv idag.
Det roligaste ar att jag har ingen aning vad det ar jag har sokt, spannande spannande !

" Ni vet kanslan nar man verkligen verkligen inte vill ga till jobbet,skolan eller ett mote och sa tanker man - humm men kanske ska jag sjukanmala mig iaf och fixa det imorgon", EXAKT sa kanner jag mig nu. (inte for jag kant sa nagon gang over jobb eller skola )  ;)


lights will guide you home

Jobbjakten igar sluta med att jag & Denize blev sura pa varandra sa vi skildes at vid Kings Cross och jag gick en liten promenad innan jag skulle mota upp Pete for middag och bio.
Hitta denna lilla mysiga park med utsikt over bron samt att man sag delar av taket pa operahuset, satt dar ca 1 timme innan jag bestamde mig for att ga tillbaka mot stationen for att mota upp Pete.

Vi gick till en bar for att droja ut tiden lite, senare gick vi till en indisk veg. resturang (jatte gott) dar satt vi nagon timme innan vi gick in till deras biosalong och sag Couples retret, eller vad den nu hette.
Iaf .. denna salong hade lite Thailands kansla, ist for att sitta i stolar lag man pa "thai" madrasser, jatte mysigt :)

Haha juste.. Igar nar Denize hade vaknat beratta hon att jag tydligen hae legat och pratar i somnen men de roligaste ar att jag hade legat och pratat pa engelska ist for svenska. Engelskan paverkar mig for mkt .. Nu ligger man och drommer pa engelska med. Sjuka tider!

Lite bilder fran lagenheten.






Diddis forsok att elda lagenheten

Lite random bilder


Hyde Park


Parken i Kings Cross


Vad ar grejen med att vara svensk ? .. och tjej !

"So the flat mate hunt begins... At the top of the list are the 2 blonde Swedish girls that want to share a room. followed by the more sensible option: A really cool english couple. Hmmm what to do??? I guess that depends which head I think with"


- Go Swedish.

- Swedish for sure. English couple don't want to get mixed up in porn fest with them. Swedish girls much better

- Your a man, we all know which head you will think with Damo!

- So that's three posts. If we use Swedish Rounding, then we mark it up to 5. My 5 Cents on the matter.

- SWEDISH! Woohoo!

- Bro dont be fucken dumb there is only one answer!

- Help both of them to appreciate being womenz

- Go German my son!!!

- Just took a poll here in Guatemala and it was Swedish without a doubt.

- haha you are soooooo funny!

- We should start a poll on Facebook.

- Hahah that would be awesome!!

- swedes.

- oh my god, live the dream for us!!

- Swedes, and if you make any other decision I'll fly back and crack one on your forehead....

- Since when have we known you to take the sensible option... enjoy the blondes!

- dude if you need to think about it um that is bad for all man kind. just voted and swedish win THATS GOLD...

- you have had Swede, you wont go back, trust me....

- Done. I think if I was to choose any diferent now all hell would break loose, and all my friends would dis-own me.

- hey Damian my advice is, blondes have more fun!



Varan kara hyresvard/roommate/han vi bor tillsammans med hade en valdigt intressant status pa sin facebook for nagra dagar sedan och detta ar kommentarerna ... GO SWEDEN WHIOO

Ett steg närmare

Min helg har vart ganska lugn, smygstartade med Twilight - new moon och kan bara säga MY GOD vad alla skrek när Jacob tog av sig tröjan haha !
Vi gick ut i fredags i darling harbour för att säga hej då till en bekant vi träffat här, var dock bara inne på klubben i några minuter innan jag bestämde mig för att åka hem (dock träffa jag inte ens Romeo), men iaf väl inne på klubben gick jag in i en vän vi träffa i Asien MKT roligt :) Höjdpunkten på kvällen.

Lördagen var det en väldigt dålig stämning i lägenheten pga en incident under fredagen men det löste sig och dem flesta åkte till stranden medans jag & Paul gick runt och leta efter lakan till hans säng.
Under kvällen blev de "steak madness" som vi har varje lördag nu på en bar här i Bondi.
Söndagen tillbringade jag en kort stund på standen sen följde jag med Pete på den tråkiga "handla mat för veckan" uppdraget. Hatar verkligen att handla så tråkigt och här i Australien är allt olika emot Sverige, först har dem ALLT du kan hitta i en affär (typ) sen är allt uppbyggt på ett annat sätt. tex tidningarna o godis är vi vana att ha vid kassan men här har man dem MITT i affären och affären är inte liten heller.  Dem har tillomed ett hörn för judiska människor.

Iaf igår var det 43 grader också här och det blir bara varmare och varmare, kan bara tänka mig hur varmt det kmr bli i jan-feb ! Men blir planen som vi tänkt oss så kmr vi vara i Melbourne då och där är vädret inte lika varmt, det är mer behagligt! Här i värmen utan en fläkt eller ac dör man = vad vi gjorde igår.
Idag flyttar vi med, ca 10 min gångavstång från irländarna så det är inte så farligt, men jag vill inte flytta! Kmr vara så konstigt att inte ha dem omkring hela dagarna..



Fick nyss ett väldigt intressant samtal från min doktor här i Sydney, mkt trevlig/rolig man och efter jag klädde av mig naken fick vi ganska rolig kontakt (tolka inte detta fel, men dem som följer min blogg kopplar nog detta till ett utav mina äldre inlägg). Men iaf han ringde för att kolla hur jag mådde samt att berätta att dem tagit nya prover på de gamla proverna och hittat vita blodkroppar - så nu skulle han ringa om någon vecka och be mig komma ner och göra nya prover. All over again !

Och juste ! jag ska på en interljuv imorgon på en talang agentur .. haha


Kenny Haag

Jag går in på facebook och hittar detta ..

                          


Jag vet inte.. men varför blir jag inte förvånad ?!


inte för att skryta men ..

IMORGON SKA DET BLI 39 GRADER mohahha


Så här vill jag också gifta mig ...

                               
                                   

Min förra tränares dotter gifta sig för några månader sen och titta vad vackert ...


Liveband och öl

Dagen igår startade ganska segt, mötyte senare upp Denize för att söka jobb nere vid shopping området här i Bondi. Sökte faktiskt jobb på en djuraäffär med väääääärlden sötaste valpar men tyvärr ville dem ha någon för lång tid, så det sög ju!
Senare gick vi och tittade på en lägenhet som vi skulle dela med en kille i 20 någonting, vi får svar imorgon om vi blev godkända.

Resten av kvällen tillbringa vi på en bar, vi mötte upp Magdas vän Matthew jag träffa för några år sen. Jätte kul att se han igen! Vi lyssna iaf på detta band "The Seabellies" ett tag och tog några öl och hamna senare på en 24 h öppen bar med några vänner till Matthew och hans vän Nick. Mkt lyckad kväll!



Dagen idag tillbringa jag, diddi, ais och Gareth på stranden, haha ais brände sig ganska rejält ! Väldigt mysig dag tills vi kom hem och insåg att vi alla hade glömt nycke,l så det var bara lägga sig utanför och vänta tills Pete kom hem 2 timmar senare. JÄTTE KUL ! Nu har vi iaf provat på hur det är att vara hemlös..



Ikväll blire Twilight, whiooiooooooo

Min familj

Ville bara berätta att jag saknar er väldigt mycket, speciellt min Mamma.


köp eller inte köpa ?

Hör och häpna mina damer och herrar, jag Kim Haag sökte jobb idag ! Efter jag och denize kolla på 2 lägenheter (ett rum med 1 säng, toalett och köket i en garderob), inte särskilt lockande faktiskt.
Men iaf senare gick vi vidare till Queen victoria building och kolla lite på kläder .. tog en fika .. kolla på kläder .. kolla på kläder .. sökte jobb!

Jag sökte jobb på en skor/klädaffär dock har jag absolut ingen erfarenhet av detta, även om detta står på mitt CV. Kan bli kul om jag får de hah !



Aja.. nu ska jag leka vuxen och gå ner till affären och köpa tvättmedel, kul va ?

                             


DOCK

Insåg nyss att jag använt ordet "dock" väldigt mkt idag,  så tänkte bara berätta det.


thundercat

Igår tillbringade jag dagen tillsammans med Quentin och ni som känner han, sätt er ner och ta ett djupt andetag.....
 Quentin kan faktiskt laga mat haha. Jag måste erkänna att jag inte trodde på honom när han berätta att han skulle laga lamm, min första tanke var helvete .. Men det smaka otroligt gott :)
Vi tillbringa dagen på ikea och jag fick äntligen äta köttbullar m mos ,lingon och brunsås MUMS samt att när vi gick ner till mat-shopen var jag i HEAVEN!
Det fanns allt från chocklad till köttbullar .. Överrraska Denize med marabou chocklad när jag kom hem dock så hade Pete redan skvallat!
(jag kan dock skvallra att Q nästan krocka på vägen hem från Ikea, hihi)

Idag hade vi tänkt att vara effektiva. Eftersom jag ändå skulle upp tifigt till doktorn tänkte jag att jag skulle ta tag i min job-jakt och faktiskt börja kolla lite, men eftersom dessa irländare är sånna sport töntar satt dem från kl 7 söndag morgon till 4 på natten så det blev halv bra sömn.
Mitt besök hos doktorn gick iaf bra, dem vi fortfrande inte vad som orsakade mina problem men efter antibiotikan försvann alla vita blodkroppar och proverna visa normala värden! :)

Imorgon ska jag & diddi ge lägenhets jakten en ny chans och kolla på en lägenhet lite längre härifrån, hoppas den är fräsh :)






Nu är det dags för den heliga irländska friday night lights stunden!


Fira jul som normala människor

Jag har ett problem, jag har många problem MEN nu har jag ett problem som stör mig extra mkt. Vi satt och pratade om julafton OCH för mig är julafton den 24/12 VARJE år och ha ALLTID vart det, men nu är det så att dessa små irländare strider sig emot våra svenska traditioner och säger att man firar julafton den 25/12. Vilken lögn säger jag .. Dem påstar att Jesus föddes den 25, visst kanske detta är sant! Jag har faktiskt ingen aning, men ärligt talat så skiter jag i detta.
Men tänk om detta är sant som de påstår, tänk om vi lever i en lögn ? Eftersom de är ju tydligen inte bara Ireland som är efterblivna, nejnej utan en rad till länder.

Som jag berätta igår så skulle vi ju på hästrace idag och det betyder lika med = högklackat, hattar, klänningar, kostymer, skjortor, alkohol och hästar.  Underbart  :) Och här kmr några bilder från dagen. 

                                   
                                   Paul & Jag                  Denize,Gareth, Pete
                                  
                                  Pete,Beno,Paul,Denize,Gareth

                                   
                                  
                                  
                                                                        Tuff dag ?

En jätte mysig dag, killarna på bilderna förutom Beno är dem vi bor med förtillfället (för er som inte redan visste de). 
Hästrace är väldigt stort här i Australien så alla var grymt taggade, kul att se ! 


                          



   


Fredag den 13, bra eller dåligt ?

Idag har det egentligen inte hänt så mkt, jag o denize åkte in mot "centrum" och gick runt i The rocks area samt runt habour bridge och operahuset. Det är ett så himla vacker område, vi hitta en liten park ovanför the rocks där vi satt en stund och njöt utav utsikten över norra sydney !

Jag har en mardröm .. Och denna mardröm har inträffat 1 gång tidigare men idag hände det en yttligare gång bland folk dessutom! ... en fågel bajsa på mig!
Efter denna händelse kan jag faktiskt nu erkänna att jag HATAR FÅGLAR. Detta djur går inte att lite på, dem är lömskare än katter och kan tydligen släppa sig vart dem vill, hur dem vill. (Tänk om man hade den friheten)



                         






Imorgon ska vi till min lycka på hästrace, ska bli jätte kul då jag aldrig besökt ett tidigare. Livet här borta utan hästar börjar bli tungt. Hitta en ridskola lite längre bort som sökte voluntärer som kunde ta hand om hästarna, så vi får se om jag kanske söker dit :)
Iaf imorgon .. Imorgon ska vi först på bbq innan racet och senare till racet, tyvärr kan jag redan nu gissa ut att alla kmr vara dygn fulla så eftersom jag är den ansvarsfulla av oss alla och dessutom äter antibiotika, så ska jag för den första gången vara den vuxna och ta hand om alla.  (jag kmr iaf inte förstöra min klänning eller make-up) HAHA


livet är inte alltid lätt på andra sidan världen

Gjorde ett besök hos doktorn idag då mina prover hade kommit tillbaka, dock vet dem inte vad som är fel då jag inte har några bakterier men massa vita blodkroppar.
Så nu har jag fått tagit nya prover fast på livmoder och äggstockar och förhoppningsvis är allt bra ! :) Ska tillbaka på måndag och förhoppningvis får jag med mig Pete, så jag kan få hjälp med språket.

- det är inte lätt att förstå doktor-språket på engelska när man inte ens förstår det på svenska. Tycker bara synd om min Mamma som har en dotter som alltid blir sjuk !





Nu fick jag ett roligt samtal från min roliga vän så heeeej då!







Jag & Denize med 6 indier ?

Skulle inte tro det va, lägenhet var SKIT och nej vi ska inte ha den. VI mötte upp 2 indiska killar och dem tog oss vidare till en lägenhet lite längre bort och säger inna vi går in "okej, det är inte städat för vi är mitt uppe i våra exams, men de ska städas på söndag"
När vi kmr in möttes vi av en stark stark curry lukt, en sånhär lukt du börjar hosta av för att det bränns i halsen en sån lukt. Vi möttes också utan den ÄCKLIGASTE lägenheten ever + att det stod 6 svettiga indier och spana in oss.. 
Inte nog med detta fick vi även reda på att vi skulle dela lägenheten med resten och även dela rummet med 1 indisk kille. 

Nu får ni inte tro att jag rasistisk men jag och denize med 6 indiska KILLAR.. Nej tack !  Vi fick även reda på att lägenheten som de skrev om var tydligen 2, inte 1 med 2 rum och 2 badrum.



Ikväll ska resten av gänget ut på nått gig medans jag, Denize & Ais ska äta indiskt (haha) och titta på film, och imorgon är det jobb dags.. Jag måste få min fina rumpa upp från soffan nu och börja leta!
Visste ni föresten att jag nu har jobbat på HM ? Pete hjälpte nämligen mig med mitt cv och hitta på både det ena och det anda....



Vem gör vanlig youghurt i en BURK ? Värdelöst.



                                                                                                                     Säger som killarna, Hej då, Käften


Vi skulle vilja be er att ..

Hålla både fingrar och tår att vi ska få denna lägenhet :) Nu köööööör vi !

                            


jag ska ha den och ingen annan ..

Dagen flyter på som smällt smör i solen och det är absolut inga moln på himmlen .. men varför sitter jag då inne för ? Och här och häpna.. Varför städar då Denize ? Livet är allt bra konstigt.

På dagens schema stod det jobb med stora bokstäver längst upp, understruket. Men detta gick väldigt bra eftersom jag och Denize nyss bestämde att vi väntar en dag till, för att ikväll ska vi göra lite nytta och titta på en lägenhet - super bra läge, billig, 2 sovrum m 2 badrum, pool, gym öööh vänta nu KAN DE BLI BÄTTRE ? nej :) Och får vi inte denna lägenhet nu, då vill jag inte ha någon annan !!
Tror inte ni förstår hur bra detta här så jag ska förklara det nu;

  "Här i Sydney är nästan alla lägenheter äckliga men svindyra, dem är också väldigt svåra att få hyra om
   man ska stanna mindre än 3 månader. Man betalar veckovis och en veckohyra på 7 000 är ingen nyhet,
   hyresvärden är ofta en riktig skithög som gärna lurar de flesta på de mesta."

Så nu kanske inte detta är världens bästa beskrivning men det är så man gör här i Sydney, men vi gillare ändååå lalalalaaa !
Sen kan jag berätta att jag har biljetter till den nya Twilight den 19 nov :) whioo



     


Naken inför doktorn ..

Ibland brukar jag tro att jag lever i en film, jag lyckas alltid med konstiga saker eller säger fel saker i obekväma situationer eller den klassiska .. Handla först - tänka sen.
Mitt liv kan ibland klassas som en komedi film och då ska jag berätta om manuset för dagen.

Jag har vart med om mina top 5 pinsamaste ögonblick i livet och det blir bara bättre. Som de flesta nog redan vet har jag vart sjuk i helgen, men inte nog med det så börja det egentligen för 1 vecka sen med (sorry) urinvägsinfektion därav feber m.m .. Och efter fler påtryckningar från teamet och mail från Mamma insåg jag att ett besök hos doktorn kanske skulle rädda mitt liv ifrån alla dessa toalettbesök.
Det börjar med att jag ser en kille springa runt på kliniken och tror detta är mail-killen och ingronerar han lite lätt tills jag visst inser att han är min doktor och hör hur dem ropar upp mitt namn och han står där med ett leende på läpparna.
Jag kommer in och han börjar fråga allt ifrån himmel och jord på ausssie-engelska och frågade om saker jag inte ens kan på svenska, som tur lärde jag mig nått i Asien - smile and wave ! Han ber iaf mig att gå och göra ett urinprov och sedan gå tillbaka med det så skulle vi prata mer.
När jag kommer in trodde jag allt var över men då ska jag tydligen lägga mig ner och han ska känna o klämma på både rygg och mage, för att sedan släppa bomben och berätta att jag ska sätta på mit någon form av genomskinligt lakan sen klä av mig (trodde jag). När doktorn kommer in igen frågar jag han om jag måste ta av mig byxorna med, han skrattar lite lätt och frågar vad jag gör - självklart tittar jag på honom med stora ögon och säger att jag trodde bara ja skulle ta av mig upptill men då skrattar han lite till .. Och säger "jag menade b a r a byxorna" jag blir genast väldigt generad eftersom där stod jag naken och utlämnad och får ut orden " oj.. nu är jag väldigt generad " och han svarar .. " HAHAHA nejnej detta är jätte kul" och att han senare ska skämta om mitt urin, kände jag för att faktiskt dö för några sekunder!

Gissa vem som hade dagens skämt att berätta på lunchen ?! ..



Iaf får jag tillbaka min svar nästa vecka, och vi tog lite olika prover samt att jag nu är på antibiotika .. igen !
Så alla som vet vad Kim-day är för dag, moohahahah nu köööör vi (snart)



jag är kär

i Australien och nu ska jag berätta dagen nyhet ... ; DEM HAR MIN FAVORIT GLASS HÄR !

Efter jag kom hem från asien insåg jag att GB glass hade tagit bort Magnum - ecuador och detta var ett slag emot mitt hjärta då jag faktiskt avgudar den glassen. Men så hände nått igår .. Jag fann glassen här i Sydney, den finns överallt! Vad betyder detta Kim + Sydney + Ecuador = AWESOOOOOOOME !


                                                  


När vet man att det är stopp ?

.. när du knappt kan sätta på dig skorna ordentligt själv borde varje människa sluta dricka.


Fick reda häromdagen att en gammal klasskompis är ute i Asien- laos och reser förtillfället och jag vet att fler är påväg dit, jag ville bara erkänna OKEJ JAG ÄR SÅ HIMLA AVIS ! Nöjda nu ......... ? Okej jag är i Australien och klagar inte men vem vill inte glida längs Mekong floden på en tube en gång till ? mmm underbara vang vieng.



http://www.youtube.com/watch?v=KIC96z0PZ50&feature=fvsr




Jag är sjuk .. denize är full

Gick ut och åt en trevlig middag på en italiensk resturang m quentin igår, min nyfunne vän här i Sydney! 3 flaskor vin senare vaknar jag upp med världens förskylning och senare under dagen kom febern smygande, men med lite alvedon i kroppen funkar allt, visst?

Nu iaf är det fredag här i underbara Sydney och vi har .. eller de andra har "hej då- party" för en av irländarna som ska hem imorgon, självklart är alla fulla och lite för högljudda medans jag ligger i sängen med en pappersrulle och vatten brevid mig, nerbäddad i sängen.
........  Jaa ! Jag tycker faktiskt synd om mig själv nu!



Juste vi kanske har löst denna boende krisen vi kmr få tillslut, huset brevid håller på att renovera en lägenhet som vi kanske kunde få hyra. :)




Vem glömmer bröd på affären ?

En vanlig dag i Kims liv ..

* Klär på mig
* Borstar tänderna
* Sätter på ipoden
* Går mot affären
* Handlar all jag ska ha
* Går därifrån, glad & nöjd !
* Bakar en Äppelpaj
* ... Inser att jag glömde brödet i affären som jag var så glad över!


Vem får med sig alla varor UTOM brödet ????! Tydligen .. Jag !




Iaf så har jag och Gareth lagat äppelpaj .. eller Gareth satt brevid och sjöng ! Såhär blev resultatet ..

                                                            



Tillbaka till skolbänken ...

Idag har jag nog gjort det värsta på länge ! För att få jobba med alkohol såsom barer, resturanger eller allt som har något med alkohol att göra i huvudtaget, så måste man ha ett certifikat på det.
Denna kurs är på 6 timmar (som tur fick vi gå efter 5) och så sjuuuuuuuuuuuuuuk tråkig, såhär i efterhand ångrar jag tillomed att jag gjorde detta! Självklart somna jag och jag satt längst fram precis brevid killen som höll föredraget..

Något jag funderat över det närmsta timmarna under kursen är att Australien har några av dem sjukaste lagarna över alkohol. Tex. om du går på en nattklubb med fake id och servitrisen inte märker att detta är ett fake id får den personen böter, eller tex vakten. Och dem gick igenom om och om igen hur man skulle gå igenom id korten.
Samma sak att om du gör illa dig inom 150 till klubben är detta klubbens fel m.m .. Vi kan kortfatta allt med = allt är servitrisens/vakten fel, dem är de ända som får böter.
Listan av alla dessa konstiga lagar kan göras lååååååångt. Allt var tvärtom till Sverige om vi säger så!



Nej nu ska jag återgå till denna "heliga irländska stunden" vi har .. igen !


Say hello to my little friend

Okej jag är verkligen kär i Sydney, MEN det finns vissa saker jag inte tolererar med detta land och det heter KACKELACKOR !
Men på riktigt, finns det nått äckligare ? Iaf så igår när vi kom hem hitta vi denna lilla vännen på golvet i köket...

                          


Melbourne cup

Idag hängde jag, Nora & Denize nere vid stranden, men det var dödligt varmt och vattnet är SVIN kallt. Som tur blåser de på standen så ibörjan funka det iaf att ligga ner fram tills efter kanske 1 timme, jag trodde jag skulle dö.
Tydligen skulle det vart från 35-41 grader ute idag och då kan vi tänka oss hur vart det kommer vara om några veckor, ååh mamma !

Efter en stund på stranden drog vi iaf och satsa på hästar, det har nämligen en stor hästracing cup i Melbourne men alla tittar på det.
Så idag kl 15 var huvudracet och folk fick gå från jobbet för att ta några drinkar och se racet.
Men vi gick iaf till en bar efter vi satsat och tog några cider och invänta racet.. Tyvärr vann inte vår häst, men livet kan inte alltid leka. 


                                                                            
                                                                Vår icke vinnande springare    
                


                                                            








"how do u say, MJ raped me as a kid in swedish ?! "



"Kim du skall veta att rykterna sprider sig snabbt haha, även om du är hundra miljontals mil här bort ifrån haha!!! ;)"

 .. Vilka rykten ? jag gillar att dem sprids fortare där hemma, om mina bravader än här nere i Sydney !



mohahah

Idag hittar ni mig här ..............

                              



.. Over n out.


den heliga irlänska stunden

Vi alla sitter nu och tittar på friday night lights och innan detta fick vi ett långt tal om hur man INTE får störa under denna heliga stund. Och som Gareth sa på svenska "håll käften, annars får du ... i pannan" (vi måste lära dom fina ord på svenska, alla de kan från asien är all skit alla killar lärde dem ;) )



" jag hatar att få sand i min macka "

Helgen har vart så himla bra ! Vi startade helgen med middag på en japansk resturang och som de flesta vet är jag väldigt känslig med mat, så dett var en intressant kväll då dem tvinga i mig nästan allt.
En sak som flöt ner utan problem var sakin, ojoj .. Resturangen vi gick till låg precis vid vattnet vid King street wharf och utsikten var så himla mysig.

Efter middagen gick vi alla fem vidare till the ivy sen är resten historia ...
Lördagen tillbringade vi med alla irländare på standen senare gick vi tillbaka för att förbereda oss för kvällen halloween-party :) Jag klädde ut mig till " tubing victim" där av scrub såren sara ;) Älskar att du faktiskt gick på dem.


Ny vecka, nya äventyr .. eller ? Vi ska ta tag i våra liv och börja fixa jobb & lösa boendet, vill vi får vi bo kvar här men det är så trångt då det redan bor 5 pers här. Annars kan vi bo hos en vän i norra sydney (med världens mysigaste utsikt på kvällen) ett tag tills vi har löst det helt. Fortsättning följer ...











Fick nyss ett väldigt intressant mail ..

"Hej
Hur gick middagen? du blev väl inte stupfull igen.
Kramar "

                                 ... av min mamma, vad tror hon egentligen om mig ?!


 


RSS 2.0