suuuuuuprise men 2 veckor är för kort !

Då var man tillbaka i Sverige. Lämna älskade Sydney förra onsdagen för att 27 timmar senare landa i Sverige. Mycket skumt känsla vare .. Blev så stum så jag gick rätt ut, förbi rullbanden, ut igenom portarna innan jag väl insåg att jag glömde att hämta min in-checknings väska ! Hur man nu göra detta - kan jag tyvärr inte svara på.

Men iaf, anledningen till att jag är hemma är för att mina kära mamma fyllde 50 igår så jag blev hemflygd för att överraska henne.
Underbar dag igår och att se hur glada min familj & vänner blev av att se mig värmer i hjärtat!!
Nu åker jag tillbaka den 9 juni men jag har sååååå otroligt mycket att göra innan så 2 veckor är verkligen för kort.. Tiden går snabbt när man har roligt!



Jag ligger i min säng nu, hör ni MIN SÄNG - hur mkt har jag inte längtat ?! Jag har ätit massor med gott och kan inte mer än säga att livet går bra nu, vädret är strålande med !
Åkte och hälsa på min underbart fina häst idag och satt på en häst för första gången på 7 månader - DET om nått var konstigt men gud så underbart.



















...



"You are so beautiful to start with but u are just always able to make me smile and always,
with every kiss, send sparks through my body"  

 


"I'm not cryin'. It's just been raining... on my face"

"A kiss is not a contract
but it's very nice
yes it's very nice"

Murray: Be careful with it. Don't stand next to any big magnets.
Jemaine: Why would I stand next to a big magnet?
Murray: I don't know what you do in your personal life.



                JAG ÄLSKAR FLIGHT OF THE CONCHORDS


jag är kissnödig men det är så kallt att jag inte orkar röra mig

Då vädret fortfrande suger och värre blire här borta så stanna jag & Ais inne med pizza,film och gossip girl MY GOD säger jag bara för er som inte sett de sista avsnitten .....  Mycket mysig kväll.

här är några bilder från diddis inflyttningsfest

                                  
                                   
                                  
                                   


can i see your passport?!

Haha vart ska jag börja ? Jobbat denna vecka och hemskt har de vart då vårat system har vart hela efterblivet och otroligt segt och vare inte segt så låg de nere. Men jag antar att jag inte ska klaga då jag blev betald för att göra ingenting.
Vart på middag och lite sånt där annat små skoj iveckan - sen är även Nora tillbaka dock lämnar hon oss dör Cairns ....... Inte ok!

Igår vare skoj, Magda kom över på burritos senare tog vi andra oss ner till Denize lägenhet då dem hade inflyttningsfest! Jätte kul o träffa massor med nytt folk även om polisen kom och skicka ut alla.
Jag hade dock en eller flera diskussioner om vart jag faktiskt kommer ifrån då många tror att jag ljuger när jag säger Sverige? Igår bad en irländsk kille mig om mitt pass + körkort då han trodde jag kom från irland. (dumma irländare haha) Men hur som hellst MKT rolig konstig ? kväll haha!

Juste igår stod jag utanför lägenheten så hör jag 2 komma upp i trappan så jag vänder mig om och möter denna killes ansikte men vänder mig snabbt igen bara att nått fick mig att vända mig igen så ser jag att de är CRAIG en annan engelsk kille vi träffa i asien, så kul att träffa han igen! Jag träffa han ute en kväll snabbt precis när vi hade kommit hit men sen har vi bara vart så dåliga på att ses. Men de blev ett kärt återseende :)


                                

idag är det LÖRDAG whiooooo och vad gör man då?! SKÅL



min roliga mamma

"Kajsa Ericson May 19 at 2:25am
Hej var har du gjort av mitt pärlhalsband och örhängen?"





- Pa riktigt mamma, du fragar mig detta nu efter 7 manader ? Hahah med mitt minne hur tror du jag ska minnas vart jag lagt dem? Jag minns knappt hur mitt rum ser ut och vad jag vet sa har en acklig kille pa snart 24 ar sovit i min sang, han kallas ocksa Min bror.


over n ouut (jobbet kallar.....)

rain drops keep falling on my head

                              

- Vad HÄNDE ?! regn regn regn regn .. Jag vet att ni förmodligen inte kan se hur mycket det regnar men låt mig då berätta att det är som att hela atlanten har öppnat sig över oss.
Fick nyss ett samtal från jobbet som bad mig att komma in runt 12- 1 tiden men jag kan på en gång erkänna att efter jag hade sagt Ja och tittar ut inser jag att jag snabbt vill ringa tillbaka och säga nej.... Men de är väl bara be till gud att han täpper igen och sätta på sig jackan jag inte äger!



Måste säga att jag håller med denna kille sjuuuuukt idag
"I wanna be a billionaire so fricking bad
Buy all of the things I never had
Uh, I wanna be on the cover of Forbes magazine
Smiling next to Oprah and the Queen"

                                                     - sjukt skön låt

Och var jag billionär idag skulle jag inte behöva gå till jobbet! Men iaf idag är det 7 månader sen jag lämna Sverige och undra hur många mer det blir tills jag kmr hem ?!


aussie aussie aussie oi oi oi

Idag kan jag berätta tills allas glädje där hemma att det REGNAR och kallt är det också.. Tidigare under dagen åska det så att fönsterna vibrera!
Var ett bra tag sedan det regnade faktiskt även om de gärna regnar en del i Sydney, men nu kommer vintern. Så fort solen försvinner så blire kallt även vinden är kall - väldigt kall! Nu kanske ni tycker jag överdriver MEN ärligt talat förstår jag inte hur ni överlevde vintern hemma för jag fryser otroligt mycket nu.

Imorgon är det 7 hela snabba månader sedan vi flydde landet, sjukt läskigt att tiden går så snabbt - detta betyder också att vi bara har 5 månader kvar och om dessa 7 månaderna bara flög förbi, hur snabbt kommer då de kommande 5 månaderna gå?! Får jag inte mitt 2nd year blir jag väldigt upprörd.






                     


Anyway! jag sitter ihopkuren i soffan med filt o duntäcke och lyssnar på regnet, men lika glad är jag för det för idag kan jag inte sluta le !


Jag gillar att borsta tänderna samtidigt som jag står och tittar på opera huset

Tillbringa helgen tillsammans Mr. F då han har flyttat och handlar in nya saker för lägenheten så jag har åkt runt på dessa möbel affärer, men jag klagar inte för jag fick bestämma färg o saker + att jag blev belönad en dag på Ikea idag med köttbullar och potatismos muuuuummmssss !
Senare blev jag dock utdragen för att kolla på den nya Mercedercn - cool men heeey jag är en tjej och kan absolut inget om bilar..




                         

                                                           

Snart blire vaniljglass med hallon med mina underbart gulliga flatemates :)


En bild säger mer än 1000 ord

                                
                                     
                               
                                  
                               
                                                              
                               

when love takes over

Det finns en pojke i mitt liv eller rättare sagt det fanns en pojke i mitt liv och min längtan blir bara större även om jag vet att han inte finns där hemma längre.

                                 

                                 


When friends become family

Som jag berätta senast har Diddi flyttat in hos i sin nya lägenhet, det känns lite konstigt att inte ha henne runt 24/7 när hon är på samma plats. Men hon verkar trivas mycket bra och hon har ju trotts allt en kanadensare & irländare i lägenheten ...

Anyway Gareth & Peter vi träffa i Asien lämna Sydney förra veckan för att ta sig till Nya Zeeland då deras visum gick ut och de redan vart här 1 år. Det om nått känns lite halv skumt då dem har vart här sen vi kom .. Men jag är säker att våra vägar möts igen .. I framtiden.
Jag har har jobbat på dem senaste veckorna på Jeffs jobb så dagarna flyger iväg - vi är inne på vår 7 månad om 1 vecka, det om någon skumt! Vart har dessa 7 månader tagit vägen ?!

Min helg har vart otroligt lugn, jobbade i lördags morse så tror jag gick och la ig runt halv 9 på fredagen av trötthet senare när jag skulle åka till jobbet dagen efter insåg jag att tågen var nere till måndag (vilket jag VRKLIGEN inte hade räknat med) Men det var bara sätta sig på bussen så de sluta med att jag kom 10 min försent då trafiken i denna underbara stad är hemsk ... Ni som klagar på Stockholm i rusningstrafik HA HA HA!
Senare på lördagen åkte jag över till Mosman för att leka lite med Flannery igen och äta lite thai mat och på söndagen var det dags för mors dag här nere så det fick mig att längta efter mamma men Flannery m. co fixade en mexikansk kväll med lite vänner så det var mys, dock var jag verkligen inte på prat humör så tillbringa resten av tiden i soffan framför Underbelly - the golden mile (ni som laddar ner - ladda ner den mkt bra serie om sanna historier i Australien och nu handlar de om Kings cross)

Två vänner från Sverige samt pojkar London ringde och väckte mig på söndags morgonen lite för runda om fötterna, vilket gjorde min dag <3

Juste jag ska berätta hur efterblivna killar är att ge beskrivningar, Mr Flannery sa till mig ta buss 230 och hoppa av vid sista hållplats men när jag väl gjorde det så det ända jag såg var en sjö och träd ?! Och när jag ringde hör jag hur han säger "aaah kvinnor kan inte ta vägbeskrivingar " Det sluta med att jag gick uppför Sydneys högaste backe och dog. TACK MR FLANNERY!

                 

Heeeeellllloooo Sydney - såhär ser det ut just nu. Vädret börjar glida mot kalla tider men under helgen och idag kunde man faktiskt ha shorts utan att frysa och vädret ligger på 23-28 grader :)


I love canadians

                                                      



och nu bor diddi med en så jag var bara tvungen haha

de ska va gött o leva lalalal



                  

- Man ska alltid fira valborg med nått!

RSS 2.0