ants in my pants

Igar den 27 oktober var exakt 1 ar sedan jag och Denize landa i Sydney, sjukt vad tiden gar snabbt ? Jag kommer ihag dagen som igar.
Vi tillbringa dagen med att sova sova sova sova, sen kolla vi pa Petes rugbymatch och senare hamna vi pa en bar i Paddington. Detta var aven denna dag jag motte manga av mina framtida vanner, vi alla har haft ett otroligt ar har nere med massor av gladje & sorg.
Nu ar har vi ett nytt ar framfor oss och det invantar jag med spanning - aven om jag saknar alla extremt mycket.



Johanna och Frida har bott har i 1 vecka men idag aker dem tillbaka ner till Melbourne :(
Har vart sa otroligt kul att ha dem har, vi har bade hunnit med att skratta, grata, skrika, klippt av mina byxor, klippt har, bakat scones, druckit goon, kopt lax for 40 dollar och bara njutit av tiden.
Jag hade inte sett Johanna sen jag lamna Melb, da vi total missa varandra pa Arlanda nar jag akte tillbaka hit. Har vart sa otroligt kul och jag kommer sakna henne massor, men vi ses i Melb om nagra veckor !!

Vi har aven haft besok av Ryan "Pooman" Mullen, som jag och Denize traffa i Asien ! Sa ooooooootroligt kul att se han igen. Tyvarr drar aven han ner till Melbourne ..........


                                     
                     

Imorgon bar det av till Brisbane, men forst ska jag pa interljuv!


Noosa & brollop

Kom nyss hem fran en snabb for snabb helg uppe i Noosa for Molly & Nicks (Kompisar till Quentin) brollop, det var en jatte mysig dag med underbart vader.
Cermonin var precis nere vid stranden och istallet for den klassiska brollops musiken spelade dem "over the rainbow" jatte mysigt!

Kandes SADAR att aka hem igen nar vi hade regn nere i Sydney .... 

                             
                              
                              
                  
                            
                             

.... Nasta helg ar det Brisbane & brollop


two olsens 1 cup

Som jag beratta sa har Nora och Jackie bott har i nagra dagar men dem lamna oss igar ... :/ Kommer verkligen sakna Nora, vet inte nar vara vagar motts igen da hon inte fick ett nytt visum utan bara ett 3 manaders turistvisum. Nu aker alla dem ner till bajs Melbourne med!

Veckan har vart ganska lugn, vi tillbringa dagen i solen pa Manly och senare hade jag en date med Q och vaaaaarldens godaste efterratt (vi alla vet ju vad efterratter betyder for mig - K A R L E K! haha jag alskar dem)
Vi gick till toppen pa Sangri-la hotel till en resturang med jatte mysig utsikt over hamnen i Sydney med Opera huset samt bron.

I tisdags regna det till allas forvanad och efter en dag inomhus drog vi alla oss mot Sidebar for att spela Noras favorit quiz.  Vi lag lite risigt dar i slutet men tillslut drog vi hem den 100 dollar bar notan (dock later 100 dollar mer an vad det egentligen ar.. tyvarr)
Men kunde inte blivit en battre avslutan for Nora och Jackie som akte ner till Melb igar kvall.

Nu sitter jag och vantar Johanna och Frida som kommer om ca 30 min, wioooo ! Sen imorgon bar det av till Noosa for brollop !


                            


protest ?

Jag fick Q att badda sangen haromdagen och detta var hans resultat .......                               




                                


1 ar sedan vi lamna Sverige

Idag den 18 okt (ni dar hemma ar lite efter) sa var det 1 helt ar sedan jag & Denize satt oss pa planet ner till Kina, hur snabbt gar inte tiden ? Det ar snart 1 helt ar sedan vi kom till Australien - S J U K T !


Har haft en jatte mysig helg, jag och Sanna gick ner till mitt gamla jobb for att saga hej och hamta min payslip senare satt vi oss pa ett cafe och prata pa. Under kvallen blev de utgang med dem andra, vi tillbringa kvallen pa Sidebar som brukade vara allas favvo stalle - men det kandes som vi var pa korvfest och det var kottmarknad..
Lordagen tillbringade vi alla nere i The Rocks pa "the australian beer festival" man kopte ett klippkort med 10 klipp som man senare lamna in varje gang man hamta cider eller ol, kan man spendera en battre lordag? Haha

Sondagen blev det brunch nere i Walsh bay (?1) for att senare ta oss ut till Bondi Beach for en eller fler drinkar, hur mysig dag som helst!
Nu har vi Nora och hennes van Jackie som bor med oss fram tills onsdag, da Johanna och Frida kommer - spannande spannande, jag ar TAGGGAD - ar ni taggade ?


                          


Hahah, kolla pa detta klipp - hur underbart ar det inte ?! hahah


Nina Bostrom

                        

Prata nyss med denna underbara manniska pa skype och det fick mig att inse hur mycket jag saknar henne och Sverige, eller inte Sverige men alla hemma. Jag saknar min hast, hundarna, min familj, MIN MAMMA, mina riktiga vanner, mat och godis.
Jag forsoker overtala Quentin att flytta, men vi alla vet att det kommer inte handa och samtidigt ar jag valdigt glad att han verkligen gillar sitt jobb och ar verkligen duktig pa vad han gor. Jag ska nog infora operation "infora kol gruvor i Sverige"


"if you ever find yourself stuck in the middle of the sea
i'll sail the world to find you"


som pa posten..

Igar kvall kom Sanna Lindvall ner hit och hon hade med sig godis fran min kara fina mamma samt lite ansiktskramer :) Tack Mamma!
Ikvall ska vi visa Sanna Sydney by night, whooop !


Igar kom aven alskade Nora ner fran kusten tillsammans med hennes 2 kompisar hemifran fran Irland, sa det blev sjalvklart mat med vin hemma hos Jeff och co - jatte mysig kvall !




                        
                         Sabbe & jag, nar jag var pa besok hemma :)


1 2 3 , I'll be there ..


Bara for att jag kan ...

I mandags kom dagen med D och jag skulle soka nytt visum, Denize fick sitt visum forra veckan sa nu var det lite extra pirrigt. Men till min forvanad nar jag gick online pa min hotmail igar morse sa hade dem redan godkant visumet, vilket bara hade gatt pa nagra timmar!
Sa nu finns det inte nagot mer som heter " if you get your 2nd year... we can do that"  FOR JAG HAR DET NU!

"This is to advise that you have been granted a Working Holiday Visa, Subclass 417, on 11 October 2010"
   - Hur najs ar det inte att lasa ?!



Det blev aldrig nagon bio i sondags, vadret var for fint sa vi satt oss nere vid Opera baren och njot, dock sa brande jag min pa nasan och de andra kallade min "rudolf med roda mulen"
Ikvall ska jag traffa Magda och vi ska vara svenskar, med svensk mat och svensk film :)



sommar och sol, vi har kort tajt kjooooool






- harliga var tider !


Helgen har gatt snabbt, vi ar redan inne pa sondag och jag som trodde det skulle bli den laaaaaangsta helgen nagonsin.
Efter i Fredags nar jag vakna insag jag att jag inte hade ett jobb att ga till - forsta tanken var HALLLEEEEHLUUULIJJAAAA - Men sen efter ca 3 h sa inser jag att det kansek inte var sa kul... Efter 3 tvattmaskiner, torkat ur hela kylskapet samt rensat de pa skit och stadat overallt sa hade jag mycket trakigt. Igar tog Quentin mig till Ikea sa att jag fick leva ut mina svenska luster bland mat och godis och HALL I ER - JULMUST, forra aret hade jag inte julmust sa jag ar overlycklig :)

Idag ska blire nog bio samt middag med underbara vanner och mexicanskt star pa schemat!


du ar en acklig bajskorv




Hur gar det inte att alska denna manniska ?!


Nu ar jag ater igen tillbaka dar jag en gang borjade, den 11 juni 2008

JAG AR ARBETSLOS, whiooooo !

Hade mitt sista shift igar och det kunde inte vart battre, dock var det myket trakigt att saga hej da till alla ! - jag alskar ju anda alla som jobbar dar ( dock finns de alltid nagra som man gillar mindre ....)
Innan mitt shift var slut sa kom diskaren i koket ut fram till mig och hade sin kamera med sig, Harry som denna underbara man/gubbe heter kommer fran Kina och kanske inte har den basta engelskan, men har alltid glimten i ogat.
Igar beratta han att det var tigerns ar (i det kinesiska aret) och att jag var en orm. Harry brukar ocksa ga till bibloteket pa sin rast och nar han val kommer tillbaka brukar han fraga massor om Sverige samt beratta massor. Hahah, jag bara alskare !!


Jag & Harry

Nu ska jag njuta av min lediga tid och halla tummarna att jag far mitt visum, annars vet jag inte riktigt vad min plan ar.. aka hem? nya zeeland och komma tillbaka hit? resa sen hem? plugga? do? haha
Mitt visum ar ju anda slut om 19 dagar, tiden gar sa snabbt!


Forra helgen jobbade jag fredag natt och jag har inte jobbat natt pa otroligt lange men det var kul med lite ombyte och man moter sa otroligt roliga/konstiga manniskor pa Scruffys under natten. Och jag vet inte hur manga telefonnummer man far pa 1 kvall eller hur manga som fragar en om en date - SLUTA RAGGA PA BARTENDERN! (ni som gor det).
Det hande en liten rolig sak precis nar jag hade stangt samt stadat baren i fredags, sa mottes jag av 2 irlandska killar i trappan som stannade mig och fragade om "that hot swedish girl" och senare beratta dem att deras kompisar som brukar sitta nere i baren hade sagt att dem att komma in och titta ?! pa mig ... Ett gott skratt blev det iaf :)

Nar jag val vaknade jag upp dagen efter sa lag min prins brevid mig som precis hade kommit tillbaka hem fran Asien! Vi bestamade oss for att aka over till den norra sidan och halsa pa Ais samt ata steaks over i Mosman.
Senare under kvallen drog vi oss over till Bondi for att mota upp med Denize pappa och Annica for nagra ol, men det sluta i att ingen kom ihag hur dem kom. Man kan saga att alla madde som de fortjande dagen efter !
Det var lang helg i Australien forra helgen, sa sondagen tillbringade vi pa BBQ hemma hos Jeff och dem i deras nya underbara hus i Bondi senare tillbringa vi kvallen pa soffan framfor youtube med vin. Mandagen blev det glass pa Cold rock med Denize senare middag med Q, jatte mysig resturang som ligger hogst upp i en kontorsbyggnad dar man har utsikt utover hela Sydney och den snurrar aven runt sa man verkligen kan se ALLT.



mkt uppdatering ... oups !


sockersot!

                             
                             
                             


- Man vill bara ata upp honom!


en dag kvar



Dessa underbara blommor lag utanfor min dorr imorse med en lapp -

" To Kim, 
I know youre lonely but I'll see you soon.
Lots of love,
Quentin

Sorry it doesnt bark"


RSS 2.0