luuring, det kom aldrig några bilder

Jag har vart otroligt seg med allt de senaste dagarna men idag ska jag ta tag i mitt liv och försöka ladda upp bilder från Blue Mountians, brisbane! mer bilder från aussie day samt camp cove kmr de närmsta dagarna.

Under min frånvaro har jag hunnit med att "göra" Sydney lite, jag har tex vart och besökt Wildlife samt ett akvarium här i Sydney med Sara från mitt jobb. Vi drog även till Blue M förra veckan - det är en stor national park här i New south wales, så himla vackert.
Tanken var att vi skulle se lite vattenfall samt göra en kort vandring men vi kom av oss lite och tillslut hade vi vandrat ca 1,3 mil i värmen (mkt mkt stolt).

Australia day firade vi här i tisdags och hela staden var i gung, härlig känsla! Varför firar vi inte Sveriges national sådär ? Vi börja dagen tidigt med några glas vin innan vi tog oss en välbehövt power nap innan vi tog oss in till stan. Vi mötte upp några i Hyde park innan vi gick för lite drinkar samt middag.
Senare var tanken att vi skulle hinna se fyrverkerierna nere i Darling harbour med vi kom PRECIS när dem sluta. Hade en mycket mysig dag ändå!

Igår tog jag samt min flatmate James "negative nancy" Munday oss till Watson bay och gick till Camp cove och titta på gamla nakna gubbar samt gamla militär stationer från 18-talet.

Ikväll ska vi på middag nere vid stranden för att ta avsked av Jeff (andra killen jag bor med) åker hem till Usa för 1 månad samt Negativa Nancy som åker till Nya zeeland. Kmr sakna dem!

Dagarna börjar lida mot sitt slut här i Sydney och igår firade vi 3 månader här dock utan min Denize!
 



Brisy






too many dicks on the dancefloor, to many dicks

Som jag tidigare beratta bjod en underbar van mig upp till Brisbane over helgen for att fira hans fodelsedag och jag kan inte mer an saga att den var mer an lyckad, aven om den ar ett enda svart hal efter ett antal flaskor champange och cocktails.

Vi alla som kanner mig vet att jag lyckad med det mesta, och nar jag tillslut blev inskickad i en taxi somnade jag och vaknar upp utav taxi killen vacker mig for att tala om att vi ar framme. Men pga allt mitt intag utav dagen/kvallens drycker sa fick jag kanslan "vart fan ar jag" "jag vill hem" och efter mkt overtalning av taxi killen att jag faktiskt var hemma och dem inte hade nan Bondi Junction i Brisbane, sa insag jag att jag FAKTISKT inte var i Sydney langre.
- Men det blir battre ..
Jag ranglar mig ur taxin och forsoker fa upp grinden med denna lilla sak jag hade i handen [ hur jag lyckas med detta SAMT lasa upp dorren och ta mig till sang ar for mig ett stort mysterium] Iaf.. imorse sa berattar killarna att nagon hade lamnat griden oppen, ytterdorren upplast samt oppen och vi alla vet vem som kom hem forst... Men det varsta var att jag vet att hunden var ute och jag sag henne inte mer efter varat mote nar ja rangla mig hem. Sa nu ber jag till gud att hon faktiskt bara var nagon annanstans !


Bilder fran blue mountians samt helgen kmr upp imorgon !


                                                                               "nu koooooor vi bara"



daligt av mig..

Har inte suttit vid internet sa mkt pa sista tiden (faktiskt) men jag bor iaf tillsammans med nagra skona vanner och livet leker.
Lang historia men ska gora den kort ..  vakna upp imorse sadar dagen efter, med 1 biljett upp till Brisbane over helgen for att traffa upp lite vanner - ska bli super roligt!

Mer uppdatering kmr efter helgen .. men jag lever iaf !


uppdatering

Jag e lite hemlos, bor hos nagra trevliga prickar runt hornet jag tidigare bodde sa allt har lost sig for nagra dagar !
Har 1 vecka kvar fran och med idag pa jobbet sa de ar med blandade kanslor jag lamnar Sydney for Melbourne - men samtidigt ska det bli riktigt skont att borja om fran noll.

Idag fyller en valdigt fin van ar till mig, hon heter Ida Friberg och forra aret satt vi pa Langkawi och mumsa i oss tarta samt drinkar, tank vad aret gar fort. Vill iaf bara onska henne EN GRYM FODELSEDAG !



jag hatar min dator

Här ska det vara ett inlägg men min dator stängde av sig så därför tänker ja inte skriva om de för nu är jag lite sne.

1, jag råka klippa av mina ögonfransar på höger öga idag med min ögonfransbörjare

2, Jag o johanna gick till sydneys äldsta kyrka idag, St'James - mkt vacker ! Har hittat min kyrkan jag ska gifta mig i iaf ! Vi besökte även en väldigt gammal rättsal,  vi spendera slutligen dagen i hyde park med kaffe :)

Och eftersom våran spis är sönder och inte kmr bli lagad på yttligare 1 vecka så blev de mackor till middag..

                          
                          
                                                   


Så var även denna helg slut

Orkar egentligen inte skriva så mkt om min helg, men har jobbat fre & lördag men fick sluta mkt tidigare än planerat! Så vi gick ut i fredags .. Länge sen jag dansa så mkt !
Lördagen blev de lunch med johanna senare jobb men efter 2 timmar fick vi sluta pga inga kunder så vi satt oss nere i Darling Harbour för en flaska vin och gick senare till Sydney festival som dem har nu för 1 månad.

Idag tillbringa vi tiden på stranden med lite folk senare gick vi längst kusten hela vägen till Cogee beach för lite mat, hade en perfekt dag! Vädret här har verkligen vart skit men nu börjar de ordna upp sig!

  

  

  

                


Då blev man lämnad ensam

                                         

- idag åker dem till Melbourne och jag ska jobba, skål !


men.. ?

Här sitter man i Sydney och bläddrar mellan tv-kanalerna så helt plötsligt dyker Helena Bergström upp på tv och Sprängaren spelas .. - med engelsk text haha ! Kvällens nöje


En till dag utan sol och självklart är jag ledig ....

Igår hade vi avskeds utgång för Denize och vi tog oss till Kings cross, lite tråkigt att alla skulle jobba dagen efter men smällar man får ta ! Avsluta kvällen med Ronsi på Mcdonalds :) 

                             

                             
 - och nu har även Johanna joinat våran lilla svenska armé som ni kan se :)




Ikväll blire steak på Eastern!




waitin on a sunny day - och idag kom den !

Men iaf, till nya tider ! - Vädret har vart skit .. Under min hela lediga vecka var det regn sen fick jag 3 till dagar ledigt och gissa ? .. regn !
Idag nu när ja självklart jobbar igen kom solen tillbaka, men som tur är jag ledig fram tills fredag eftermiddag nu :)

Jag har vart borta i 79 dagar idag och på fredag lämnar min andra hälft samt Sara mig för Melbourne, kmr känns mycket tomt när Denize åker.
Vi har ju praktiskt taget levt på varandra de senaste 2 månaderna - men snart är jag där nere också, kan nog vara bra att vi får en pause från varandra med.
Anledningen till att jag stannar är pga av ett tidigare beslut att stanna här yttligare 1 månad och invänta Magdalena men .. efter lite problem bestämde jag mig för att lämna, fast då kom mitt jobb ivägen och berättade att jag måste säga till minst 2 veckor iförväg - så det sög ju !

                                                För övrigt så är min boss avskedad lalalala

                           


Hej 2010 ! hej då 2009



Se & njut ..

2009 is soo last year

Firade in det nya året i en park i North Sydney (blues point park), alla hade suttit i parken sen kl 1 men eftersom fint folk kmr sent så dök varken jag eller diddi upp förens vid 5 (dock pga av hela del saker). Men iaf parken var helt full när vi kom och det var inte den enda parken runt om i Sydney som va full - ALLA var fulla.

Men vi satt där med lite dricka samt picknick och vid kl 9 började dem första fyrverkerierna och sen försatte dem vid varje hel timme och vid 12 slaget sa det bara BANG ! - Häftigaste jag sett i mitt liv.

   
  

  




Dagen stjärna = Paul O'brien


RSS 2.0