En såndär dag ..

Idag har jag en såndär dag när jag bara vill åka hem. Ligga i min säng, i mitt rum, med ALLA mina kläder, min dator, min familj, mina vänner, mina hundar, min häst !


Men ändå så kmr jag troligtvis förlänga mitt visum 1 till år i detta underbara land :) Boka era biljetter hit.


                


ps. det börjar bli höst här borta nu.. brrrr


äcklig mat ?!

Jag har alltid vart en väldigt jobbig människa att laga mat till, då jag är extremt petig samt kräsen med allt.
Men sen jag kom till Australien har jag provat både det ena och det andra. Och mycket av det jag har prövat är helt okej eller tillomed GREAT !
Det började med sushi, samt skaldjur, svamp och rått kött, - dock har jag mkt svårt för detta fortfrande. Däremot kan jag inte få nog av salsa, advocado, ägg, finare ost som tex brie samt andra mumsiga ostar med kex till.
Jag har även prövat mycket veg. mat med bönor. Jag e fortfarande mycket osäker över dessa bönor men bjuds dem så äter jag oftast upp dem (beror lite på vad det är för bönor).

Jag åt tillomed hör och häpna .. VARMA grönsaker en gång, dock ingen höjdare !


.. ps. jag tror jag börjar bli vuxen ds


                               


next stop : Bondi junction

Som jag berätta sist är jag tillbaka i Sydney, Bondi och det känns mkt bra. Jag bor i samma lägenhet jag bodde i under min sista månad hära.  Nu är det bara jobb som saknas, dock tappa jag rösten efter en stökig ute kväll i Surfers så ingen hör vad jag säger, jag låter som i Ayia napa 07 fast kanske lite värre .. :/


Min sista kväll i Surfers med middag på en Italiensk resturang i Main beach med en vän från Brisbane, senare tog vi oss ner till stranden med några öl och prata om livet och titta på stjärnorna.
När det var dags för honom att röra sig hemåt tog jag mig tillbaka in till "staden" och mötte upp Petra & Alex med co. Vi stannade en stund och tog några öl innan vi tog oss vidare till ett annat ställe som vidare tog oss till en kareoke bar - där inne fick vi ett eget rum sen spåra det ur.
Från abba till Metallica ..  Petra & alex om ni läser detta så - "hoooooooo AAAHHHHH " ;)


Dagen efter så kom andra "lill" Alex upp och det var dags för mig att packa väskan för ännu en gång.. Hade lite ångest medans jag satt på golvet med alla kläder och Alex kmr in med - " snälla säga INTE att allt detta är ditt" .. tyvärr var det så.
Väl på flygplatsen skulle jag även fastna i security saken med mina väskor för att senare tas åt sidan och ta prover på mina kläder ? Men det fanns inget bättre att höra på tåget påväg till Bondi " Next stop - Bondi Junction - hoooome sweet home !




Nej nu kissar jag på mig, .. på  riktigt ! xx


Home sweet home

Uppdatering - jag ar i Sydney


allt jag ser är grönt... , irländare, öl och ännu mer grönt - vart tog alla surfare vägen ?!

Har inte så mycket mer att säga än St.Patricks day igår - och en bild säger mer än 1000 ord ..











Kimtardedness

Jag tänkte "ett glas kan väl inte skada?" .. varför sluta det då alltid med "vad fan hände igår?!" Varje gång jag umgås med dessa Brisbane killar ?
Men man får väl säga att jag mådde som man förtjänar dagen efter medtanke på att jag blanda min antibotika med alkohol och efter att suttit på Mr. Flannerys rygg som sluta med att han springer och ramlar självklart baklänges över mig, så vaknar jag med en svullen hand och blå rumpa. Tack ! - kvällen sluta med att Mr. Holland fick en drink i ansiktet pga sitt odrägliga beetende, men vem kan inte tycka om dessa "oskyldiga" pojkar ?!

Dagen igår var ganska seg känns att man fyller 21 år om 1 månad ... 

                              


Svälj aldrig ner antibiotika med kaffe

Kvällen igår blev succe dock mindre succe för dem andra idag, ibland har det sina fördelar att vara nykter! Efter en god middag och mycket prat om "the good old days" så mötte vi upp en tysk arbetskamrat till Linkan för att senare gå vidare till en irländsk bar (drömde om St.paddys day i natt pga av alla skyltar. Irländarna förföljer mig i mina drömmar, blir aldrig av med dem :) haha)

Men iallafall så efter deras shot race med mig sittandes i mitten med ett glas vatten (KÄNN PÅ DEN IDA - jag börjar bli vuxen) så börjar det gå utför för alla 3 och bartenderna kolla på mig och skaka på huvudet när dessa tre människor försökte hänga sig över baren för att tigga till sig mer dricka.. Det sluta med att jag satt själv i baren .. nykter vid 3 snåret - kände mig lite tragisk sittandes där men kvällen slutade med att jag gick in i 2 norrmän som visade sig mkt trevliga.



Måste berätta en väldigt intressant sak jag märkt dem senaste dagarna. Vi har användt internet på Starbucks de 2 senaste dagarna och varje gång jag kmr hit dyker det upp konstiga människor från höger och vänster. Idag kom ropa en kille när vi kom in och fråga om vi ville sitta vid hans bord - man vill ju inte vara otrevlig så varför inte ! Vi är ändå här för att träffa människor.
Det visade sig att han kom från Brisbane, hoppa av skolan vid 16 års ålder, åker skatebord - nu tänker ni säkert ? Vadå det låter som en trevlig normal kille MEN (det finns alltid ett men) när han börjar ställa frågor om vad vi tycker om religiös musik så kom varningslampan, som tur tacka han för sig efter en stund och gled vidare med citatet " catch u on the flip side" haha



                      

- Vatten är bra, jag rekommenderar er att pröva !


Vad heter punkten där Sverige Norge Finland mötts ? - Nnnnordpolen !!

JAG LEVER !


Har inte haft tillgång till internet så ofta och när jag väl använt det har jag bara kollat mailen. Vi beställde trådlöst internet för snart 2 veckor sen sa ääääntligen fick vi det i början av veckan men självklart var det något fel på modemet, så nu måste vi vänta yttligare 1 vecka innan vi kan få ett nytt. I-r-r-e-t-e-r-a-n-d-e är vad det är!

Vi är kvar i Surfers dock ser jobbfronten mörk ut just nu, dem flesta ber än komma tillbaka senare efter påsk då säsongen är extremt död just nu. Var på interljuv för en nattklubb i fredags men med 1888993489 andra tjejer..
- fick igår reda på att jag är välkommen tillbaka till mitt förra jobb nere i Sydney dock sååå nu är det frågan om pengar och bestäma sig.
Jag har ju trotts allt lämnat Sydney ...


Finns inte sa mycket att berätta heller, äter antibiotika igen ! Men det är väl ingen förvånad över .. ? - Inte jag iaf.
Färgat håret, men de nämnde jag väl sist ? Otroligt sugen på svensk mat, uttråkad, fattig men livet är underbart iaf !


Ikväll ska jag möta upp Linkan som lämna Sverige för några år sedan för en eller några öl, dock blir de vatten för min del !










RSS 2.0