Varldens samsta dag.

She was lost in so many different ways
Out in the darkness with no guide
I know the cost of a losing hand
Never thought the grace of God go high


- jag vill bara ga till stallet.



14 September 2009. 


Can we make a booking ?

I fredags efter jobbet bestamde jag mig for att mota upp Cristian och ga pa en artitekt utsallning med alla som hade nyss tagit examen, det var fri alkohol hela kvallen och massor modeller att titta pa.
Jag var inte ute allt for lange men nar jag val ligger och sover hemma sa vaknar jag upp med att nagon star framfor mig med varldens leende "heeeeeeeeeeeej babe" ... Det var Quentin....
Som hamnd dagen efter slapa jag honom runt om i stan, vi besokte chinese garden, akte lilla taget nere i DH, gick hur langt som helst, sag 8 brollopspar (helt sjukt).

Nar vi kom hem igen bestamde vi oss for att fylla magarna med mexikanskt. Q ringer till "Mad Med" och fragar om vi kan boka ett bord, men killen svarar med att dem inte tar bokningar.
Q fragar da hur snabbt vi skulle fa ett bord om vi kommer dit runt 7 tiden, killen svarar pa nagra sekunder... Nar vi val kommer dit inser vi att denna resturang ar en motsvarighet till Mcdonalds fast mexikanskt. Mohaha han maste trott Q var efterbliven hahah
Vi svangde om och akte till en riktigt mexikansk resturang med margarita och coronas !


Pa sondagen fortsatte Q att leverera da han sager att han vill aka till IKEA och kolla pa en sang (??!!!), han har tidigare enbart akt dit for att fa tyst pa mig och mitt tjat om kottbullar.
Efter en lang dag med sang letande och julpynts shopping kom vi hem och pynta upp for julen och tande ett ljus :)


Written in the stars, a million miles away

Harry 2 daten blev installd fran min sida da det inte bara var Harry utan lite andra vanner till Q, men jag var  for trott for att vara social. Sa Q fick aka sjalv !
Efter lite somn blev det iallafall Harry Potter OCH JAAAVLAR VA DEN FILMEN AR BRA! Jag var helt exalterad ... 

Har i Australien har dem nagot som heter Gold Class och bion ar mindre med fotoljer som man kan gora till en sang. Inte nog med det kan man bestalla vin, mat, glass, jaa you name it ! ( har vi detta hemma ?! neeeaaje.. eller?)
Efter en flaska vin iallafall och bio bestamde vi oss for att aka over till Mosman och mota upp de andra for yttligare nagra till glass :)



Nu ar det fredag whoooooop


oskonare an oskonast

Oskont, har ska man satta sig ner och skriva ett blogginlagg och vara duktig. Istallet sa maste man tydligen skynda sig och vara klar om 15 min, Daligt Q - jag menar .. Du kan ju faktiskt forbereda mig!

men men.. ska man ha date med Harry 1 och Harry 2 sa ar det val bara att ta tag i livet... aaaah sangen ar sa skon, verkligen jatte skon!


Du har en snygg rumpa

Tog det extremt lungt ihelgen, vilket ar valbehovligt da jag kanske ska borja spara pengar till jul.
Jag och Johanna (inte Kvissberg) gick ut for en snabb middag innan hon skulle till jobbet pa lordagen.
Och under sondagen motte jag upp Denice och vi gick ner till Darling Harbour for hanga och dricka lite cider i solen., sjuuuukt mysigt !
Igar skulle jag och Q ga pa bio, men nar vi val kommer till bion sa inser vi att alla tider for Harry P ar fulla och bestammer oss da for att kolla pa Jackass men den var inte forens kl 21, sjukt oskont! Vi gick da ner till mitt favoritstalle Coldrock for glass senare ner till Darling H for en flaska vin och lite grekiskt.


Vart lite sma sur pa jobbet de senaste dagarna med. Vi ar namligen 2 servitriser men nu har en tjej som jobbat dar tidigare kommit tillbaka (?!) Och dem gav henne massor av vara tider, sa nu ar vi 3 st som ska dela pa mandag-fredag pass och det suger.
Vet inte hur jag ska gora da jag inte far tillrackligt med timmar, dock ar det bara till Julen men jag orkar inte....




Ps. De senaste dagarna har det vart fullmane och det ar otroligt vackert, hela hamnen lyser upp av manen. Australien ar ju ganska annolunda med allt och sjalvklart har vi inte fullmane for bara 1 dag har nere utan ett par dagar :)


Harry's Singapore Chilli Crab

Igar tog vara kara vanner oss med till en chinesisk resturang som ar kand for sina enorma krabbor. Men eftersom jag avskyr eller har avskyt skaldjur tills dem igar fick mig att prova krabba, otroligt gott maste jag saga!
- Vad betyder det har ? Borjar jag verkligen vaxa upp ? Iallafall sa en sak faststallde vi, att jag masta anvanda mina hander nar jag ater ar mindre kul.

Vi bestallde in tre stora krabbor pa ca 5 kilo sen borja festen. Innan maten skulle tilllagas sa kom dem in med krabborna i en lada dar dem rorde runt innan deras liv skulle ta slut ...

                                            
                                                 
         Sa har glad ar Ais nar vi satter pa oss vara otroligt fina forkladen innan middagen, haha



Just nu ligger jag i sangen och njuter av min ensamhet, jag ar som barn pa nytt da jag ligger och ater popkorn i sangen och tittar pa Fanny Och Alexander.
Har inte sett denna filmen pa valdigt lange och hur kul ar det att den faktiskt gar pa australiensk tv ? Annu battre ar det att jag far en san otrolig jul langtan nar jag ser denna film. 
Hur underbar ar inte den svenska julen, egentligen ? (Da har jag aldrigt vart natt stort jul fan alls, bara presenter)







Ett nej ar ett nej .. eller ?!

- Beror pa vad det ar, jag sa till mig sjalv att jag ska spara pengar .... Men de senaste dagarna nar jag gatt hem fran jobbet sa har jag bara "rakat" slinka in i nagon affar pa vagen hem och sommaren ar ju faktiskt pa ingang. Aven om vadret ar BAJS i Sydney for tillfallet. Det ar som man ar nere i Melbourne, for vi kan ha "4 olika arstider" under 1 dag.

Kvall ska vi pa middag  nr 747t4989 denna vecka tillsammans med fina Ais & James. Vi ska till en kinesisk resturang med skaldjur, jiiipppieeeee .... Mina 2 absolut storsta favoriter har i livet, absoluuuuut.................!
Imorgon ar det fredag och jag ska vara barnfri (Quentin) ihelgen, da han ska aker till Brisbane.



                                      

                                         Jag blir kar varje dag i denna manniska



Prince William & Kate

Som de flesta vet ska dessa tva vackra manniskor gifta sig, och eftersom jag e storsta monarki norden ever sa jag O T R O L I G T taggad over detta :)


Kolla vad vackra dem ar


Vuxenpoang

I lordags traffa jag upp Magda och va lag en stund pa stranden innan vi gick fran Tamarama till Bondi, dar dem haft konst-vecka med massor av olik konst langs costal walk.
Efter en mega seg tur hem med bussen och all trafik kom jag hem. Dar vi eller vi.. De har gjort om varan "walking closet" nu kan jag antligen hanga mina klanningar dar inne, utan att de hanger pa golvet.
Senare at vi middag pa resturangen nere runt hornet.

Sondagen samlade vi vuxen poang och kolla pa sangram, till gastrummet. Vi kopte aven lakan och lite sant.
Vi akte aven och plocka upp Q's bror & flickvan pa flygplatsen sen blev det lunch och vin nere i Darling Harbour. Jag och Q delade senare pa en flaska champange innan vi alla gick ut och at pa en kinesiskt resturang. Kvallen blev ganska lang och jag var inte nykter nar jag gick till jobbet imorse....

Dagens middag blev ungsbakad lax i gradd pesto sas och Feta ost med potatis , och tro det eller ej men JAG lagde maten, aven om jag ropa pa Q var femte minut.

                        
Har ar en staty av all konst nere vi stranden. Gillade verkligen denna, sa otroligt haftig gjord!




Mat-koma dag 2

Har "antligen" borjat jobba igen, jag har verkligen vart uttrakad den senaste manadern nar alla andra jobbar och ligger hemma.
Men nu har jag fatt jobb pa ett cafe, mandag - fredag. Helt okej .. Men jag hatar verkligen att jobba som servitris ! Har aldrig vart mer taggad pa att borja plugga och fa ett jobb som jag verkligen vill jobba med.


Igar sluta jag runt 3, sa hann hem och sova en snabbis innan middagen vi senare skulle pa under kvallen. Vi akte till Q's kompis kusins resturang ca 20-30 min utanfor Sydney och at libaneskt. Otroligt gott men mat-koman jag, eller alla var inne efter all mat var mindre kul. Nar man val trodde maten skulle ta slut kom det bara mer och mer ...



Tur i ess

Idag hade jag turen att fa bade samtal fran min underbara Mamma, och lite senare utav min fina Mormor & Morfar








Lat mig introducera er till ....

Sober face



Drunk face




Vi hade otroligt kul at detta i Asien, sa varfor infora detta har nere i Sydney med


1 2 3 4 5 6 BOOM BOOOM 1 2 3 4 5 BOOOM

Ikvall ar det riktigt askvader och vi kanske har de haftigaste blixtrarna ever,  har nere! Onskar verkligen jag kunde visa er battre .. Hela himlen lyser upp och det blir bara mer och kraftigare!

                    

Det ar HELT otroligt coolt!


teknikens under







                   

Det tog bara en hel vecka innan jag fick upp bilderna fran Steve & Megans brollop


Efter regn kommer solsken .... eller ?

Lite sma ledsen idag .. Som jag tidigare berattade hade jag en jobbinterljuv och allt gick galant och familjen tyckte verkligen om mig, lonen var P E R F E K T och lite till, barnen var underbara och varldens softaste jobb.
Mamman ringde tillomed igar, men sen ringde hon tidigare ikvall och berattade att dem hade bestamt sig for att anstalla en australiensk tjej.
Men att dem tyckte sa himla mycket om mig, och undrade om de kunde behalla mitt nummer for barnvakt.
AH jag ville verkligen ha detta jobb, och denna gang bestamde jag mig for att INTE hoppas men sen nar hon ringde igar kandes det verkligen som jag skulle fa jobbet. Men fair enough.. Jag forstar att dem valjer en australienare utan visa restriktioner (heter det sa?!) och som antagligen kommer jobba dar langre an vad jag hade kunnat.

Bortsett fran detta har jag haft en bra helg. Quentin har vart lite sma sjuk den senaste tiden och bestamde sig for att stanna hemma i fredags sa jag fick sallskap under dagen.
Och senare pa kvallen kom Denize forbi och vi kolla pa tv och prata om asien,minnen och framtiden - kanns konstigt att vara vagar kommer korsas tillslut.. Jag menar... vi kan sitta ihop for livet haha

Lordagen spenderades i Bondi med lunch och tjejerna innan jag drog mig tillbaka till stan och sjalvklart spo-regna det nar jag gick hem fran affaren, underbart och jag spendera mina sista pengar pa glass for 15 javla dollar (?!)
Idag (sondag) hade vi frukost nere i hamnen  senare gick vi ner till parken for att mota upp lite vanner dar de var "red bull flutag" - som gick ut pa att man byggde en sakallad "ladbil" som kan flyga, som man styrde ut mot vattnet.

Kul att se da dem flesta mesta dok ner i vattnet och gjorde illa sig!

Senare tog vi oss till en bar och under kvallen blev det Bondi och italienskt, hade en super god veg. lasange ! muuums


det var en gang ..

Lite dalig uppdatering fran min sida den senaste tiden, men maste saga att det ar sa sjukt trakigt att skriva blogg ibland!

Anyway, I fredags sa bar det av till Brisbane igen och yttligare ett brollop. Men innan lekte jag med Ryan "Pooman" Mullen och vi tog oss upp i ett utav tornen i borjan av bron for att titta pa utsikten. Tyvarr var det molning men sa vackert!

 Det blev en lang helg som slutade med att vi eller Quentin garna ville stanna med sina kompisar yttligare en dag och flyttade fram flyget till MANDAG MORGON !
- Iborjan tanke jag whatever.. men att sedan ga upp kl 04.00 kandes saaaadar, speciellt nar jag inte har ett jobb att passa. Och sen att Quentin blir som en 3 aring som ar sjuk eller sovit for lite, gjorde ju inte saken battre.

Interljuvn jag hade i fredags gick suuuuuper bra (trodde jag) men i mandags far jag ett sms om att dem vill ha nagon som kunde binda upp sig i 1 ar.
Men har en annan interljuv ikvall sa vi far se hur det gar.
Gick pa bio igar och tittade pa Saw 3D och maste saga tack gode gud att Saw filmerna ar over.. Denna film var overskattad.


                                 


Detta ar enda bilden jag far upp, resten av bilderna far vanta !


RSS 2.0