Ett ar narmare 30 ar

Idag (22 januari) fyller denna gulliga manniska ar, vi ska fira det senare pa en grekisk resturang - dar man far kasta tallrikar i golvet, sjunga, skrika, leva livet!

                         
- Ett ar sedan vi tog denna bild i Brisbane, ikvall blir det nya aventyr ...


en muffin starkare

Snart ar denna manad over, helt sjukt vad tiden gar snabbt! Nasta vecka ar den exakt 2 manader tills jag lamnar detta land. Det ar bade med gladje och sorg som jag lamnar Australien, fran att komma hem till sommaren sa andrades allt snabbt och nu kommer jag hem till kylan och varen ?
For er som inte vet varfor jag aker hem sa kommer min hast tillbaka hem om ca 2 veckor och det blev lite som en chock for oss alla, jag har aven en i familjen som jag vill spendera lite extra tid med under dens svara tid.

Jag borjade jobba igen i torsdags - ganska skon mjukstart att borja pa en torsdag :) Och eftersom jag stangde igar fick jag 2 pasar utav bagles, muffins och crossianter med mig hem. Sen att jag sedan tappa ut en utav pasarna pa gatan pavag hem ar en annan historia.

Idag ar det en vecka fran Q's fodelsedag och han forovrigt hade lingonsylt pa sin macka imorse i tro att det var "vanlig" sylt, det blev 2 tuggor innan han insag att det inte alls passa.



Idag ar det ocksa Idas fodelsedag - whiooooo onskar jag va dar hemma med er tjejer, saknar er sa!


Bad news Good news



Sydney [SYD]
21:00 19-Mar-2011
Beijing [PEK]
05:50 20-Mar-2011


Beijing [PEK]
13:55 20-Mar-2011
Stockholm Arlanda [ARN]
16:35 20-Mar-2011






... Over and out


Ibland far man unna sig, det har Denize Hahne sagt



Igar efter jag hade hangt med Magda lite inne i stan sa tog jag mig over till Bondi for att leka med min andra halva Deeeeeenis !
Vi kolla pa film och at godis innan vi gick for att ata middag eller egentligen vare frukost mat till middag. Gud vad jag alskar poached eggs !!!!
Pa hemvagen kolla vi pa flyg sen senare gick vi forbi en nagelsalong och bestamde att unna oss sjalva lite sma vardagslyx!


Kolla vilka fina flip flops jag fick for att inte forstora mitt nagelack.

Efter var mani-pedicure sa motte vi Jeff pa hemvagen som lagade mer mat at oss och vi hade dem beromda otroligt goda bon burritos!


Det har med att stryka ...

Min kara pojkvan, eller kara och kara ar fragan! Hade endel skjortor han behovde ha strykta men kemtvatten ar stangd tills den 10 januari. Sa jag tankte va snall och sa att jag kunde stryka at honom, men glomde helt bort att jag tidigare forklarat att jag inte kan stryka och verkligen inte vet hur man gor, pga. att jag vet vad han kommer be mig om i framtiden.

MYCKET sant! Nu har jag efter nastan 14 skjortor namligen fatt jobbet som hans strykare...
"Tank sa mycket pengar jag kommer spara in pa det har"
"du behover knappt stada eller betala hyra sa du kan gott och val stryka mina skjortor" bla bla bla BLAAAAAAAA

Han hade aven maken att komma hem efter jobbet i mandags och fraga varfor jag bara hade strykit 4 skjortor och inte alla ? ooooh haaalllaaa? jag ar inte gjord av ett strykjarn + att jag ar jatte forskyld tackvare min "kara" pojkvan.




ps.jag har 3 skjortor kvar ....


Arets foto 2010


2011 - nytt ar, nya mojligheter

Jag akte upp till Brisbane den 23 dec efter jobbet, men innan det hann jag fixa de sista julklapparna men aven ha lunch med Johanna.
Vi tillbringade julen uppe i Brisbane och eftersom vi firar eller DEM firar julen pa juldagen har nere (?!) sa blev det champange frukost med foljd av presentoppning och lunch. Under kvallen akte vi over till Q's vanner och at middag samt efterratt och spela jenga.

Dagen efter hade Q's foraldrar Bbq for nagra slaktingar sa vi joina dem innan vi drog oss ner till kusten, Gold Coast.
Hade en jatte bra vecka med Q, Patty + Byron och senare under veckan kom aven Q's foraldrar ner for att fira nyar med oss. Nu var dock Q jatte dalig under nyar sa vi at middag med hans forldrar innan vi la oss pa soffan och invanta fyrverkirierna.

Jag traffade aven saklart Petra & Alex, Petra jobbar pa Vapiano som oppnat i Surfers och dar avnjot vi endel middagar/luncher.


- Christmas eve inneholl allt fran lunch - till for mycket alkohol


- Frukost och stranden m. Petra



- Tjejmiddag m. Patty & Catherine


- Japansk middag pa nyar


- Nyar


- Sista kvallen fick Patty & jag med oss killarna pa Draculas, 3 ratters middag m. show

Nu ar vi tillbaka i Sydney och jag borjar inte jobba forens den 17 jan, YES


RSS 2.0