Surfers Paradise

Vi har lamnat Melbourne for Guld kusten och det kanns valdigt bra, det basta ar att dem har det BASTA glass stallet ever har i Surfers efter Swensen, "Cold Rock" lagg det pa minnet sager jag bara.

Well well well.. Vi bor hos Petra & Alex nu mitt vid stranden, jag ser faktiskt stranden och havet fran min sang :) Och imorse vare det tydligen tsunami varning sa massor av manniskor stod pa stranden och kolla pa alla hoga vagor.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva eller JOOO! Vi besokte en nojespark haromdagen och vi akte dem sjukaste sakerna, trodde ALDRIG i mitt liv att jag skulle prova pa fritt fall hemma men nu prova jag en som var mkt hogre sen var det nagon annan sak som gick fran 0-170 km/h pa 6 sek ratt upp i luften.... Harlig kick man fick efter det !


Har forhoppninsgvis hittat jobb med - forsta cv jag lamna in fick jag provjobb sa ska provjobba i en surfaffar nasta vecka (hoppas jag) dock.. sa tror dem att jag jobbat pa HM i 1 ar och som vi alla vet sa har jag aldrig satt min fot som butiksbitrade i en kladaffar whiooo!!

ps. jag glomde saga att jag bade klipp mig och fargat haret !


"Dricker ni apelsin jucie ? - ja.. eller nej jag dricker orange jucie!"

Har hänt endel grejor sen sist.. Vi blev utan boende då killen med huset var en lustig figur och eftersom jag har bestämt mig för att lämna Melbourne så blev de lite svårt att lösa denna situation eftersom ALLT är fullbokat här nere av någon lustig anledningen.
Men efter endel random historier så bodde vi i ett rum med 2 random franska killar.. men efter 2 nätter där börjar jakten på ett hostel igen! Hatar detta så mkt.

Men iaf igår hyrde vi en bil och drog The great ocean road med Eric en killen vi träffa i Asien, riktigr häftigt ! Rekomnderar de till alla som tar sig ner mot Melbourne.
Denna väg är längst kusten till Adelaide från Melbourne och på vägen kan man se allt från koalor till fyrer.

Det hände nyss en mycket intressant sak, när vi satt på ett cafe häromdagen och leta boende kom det 4 killar och den ena killen berättar att han spelat fotboll för AIK - och självklart var förska tanken BULLSHIT. Senare när killarna börjar inse att vi inte har boende börjar de försöka hjälpa oss och denna "fotbolls killen" forstatte att ringa mig efter vi hade tackat nej till erbjudanet och helldre bodde på gatan än att ta risken.
Iallafall så idag när jag kom tillbaka till cafet så kommer servitrisen fram och säger "heej, hur mår du ? kommer du ihåg killen du prata med sist här? "jag svarade självklart "ja" och så tar hon fram dagens tidning och VEM var på framsidan? Joo .. fotbolls killen, han var visst fotbollsspelare och duktig var han tydligen också..

Här kmr bilder från Great ocean r.

 







Inbrotts- skolan del 1

Efter en lång kväll och en öl senare bestämde jag och Nora att försöka ta oss hemåt men väl utanför dörren inser vi att ingen öppnar, (vi har ingen nyckel) och när tanken slog oss att vi faktiskt är utelåsta och ingen kmr hem förens sent med 1 nyckel var det bara att ta fram den mörka sidan i våra hjärnor och faktiskt bryta oss in i lägenheten.


Steg 1 - skruva upp fönstret (nu är det bra om en granne också kmr och erbjuder sin hjälp med 1 stol)



Steg 2 - Kryp in genom fönstret



steg 3 - nu ska du också försöka intyga grannen att vi faktiskt bor där



steg 4 - Låsa upp dörren :D



Are u from Ireland ?!

Dagarna i Melbourne flyter på, vi väntar fortfrande på att flytta in i huset och nu bor jag och nora hos Nikola o kattis kusin Chris i Brunswick.
Men med denna väntat har jag börjat inse att jag vill lämna Melbourne och åka upp till typ Brisbane, tankarna i mitt huvud flyter runt - Melbourne är/var inte riktigt min stil men de är fortfrande najs!

Helgen har vart rikitgt lugn men igår så var det St.kilda festival så vi spendera dagen i st.kilda med lite vänner och musik. Avsluta kvällen sittandes med gitarr och sjöng, älskar killar med gitarr... grr !

 


well well well ..

Vet inte riktigt vad jag ska börja! Jag och Nora bor fortfarnde kvar hos irländarna - mkt mkt roliga människor ! Vi försöker leta efter lägenhet runt st. kilda området då det är "the place to be"




               


Melbourne är ... annorlunda

Jag gillar Göteborg men jag skulle inte vilja bo där och vi kan säga att Sydney är som Sthlm och Melbourne är som Göteborg, eller det är som Göteborg med spårvagn och grejor. Och jag saknar Sydney!

fortsättning följer ..


Vin ost och kex är vardag nu förtiden

NU ÄNTLIGEN har Magda kommit ner till Sydney, vi tillbringa måndagen med en härlig lunch nere i Darling Harbour och avsluta en låång dag med 1 klänning, 1 par solglasögon,1 par skor, 1 linne (jag vet att jag inte har pengar mamma) men vi avsluta iaf dagen utanför operahuset med svenskt lösvikt godis samt riktig chocklad - ingen kan vart gladare än mig ! :)
I tisdags tog vi oss ner till Bondi beach för att lyssna på Nicks band, mkt mkt trevlig kväll! Dock dagen efter var sååådär.. Vi kan säga att toletten var min bästa vän efter sängen!

Åker till Melbourne idag med blandade känslor ..

 








RSS 2.0