I feel like I'm trying on a new pair of shoes I really wanna buy, but they just don't fit.

Ingen vidare uppdatering på mig här inte, känns som denna blogg håller på att dö ut ? Anyway som jag berätta så hade vi långhelg förra helgen och jag tillbringa måndagen med Mr. Flannery som skulle köpa en kostym då vi ska gå på hans kusins bröllop i slutet av maj, senare laga han mat åt mig - älskar killar i köket! Kanske bara för att jag skulle laga pasta häromdagen men glömde bort pastan tills jag hör konstiga ljud 1 h senare i köket och kmr in och ser ... jag vet inte, men jag har fan aldrig sätt pasta på det sättet tidigare!

Jag har börjat jobba, som jag berätta så lyckades min charm charma Jeffs (min flatemate) ena chef och han gav mig ett jobb på deras ena kontor som nånting - jag skriver och läser av information av dokument 9-5.30 varje dag! BÄSTA är att idag gick brandlarmet på 2 ggr så vi fick först 40 min rast senare fick vi sluta 40 min tidigare och vem villinte sluta 40 hela minuter på en fredag ?? Well jag tackar INTE nej !



Idag är det valborg WHIOO eller inte.... jag sitter på soffan helt själv hemma och ska strax dra mig till sängs då jag börjar kl 8 imorgon - men vi alla vet vad jag gjorde förra valborg ! hha

Prata med Tessi i en hel timme idag sen i slutet kom Rickard även in en stund, helt underbart att höra deras röster - saknar er så himla mycket vänner ! an inte förstå att jag kom hem från Asien för 1 år sen ... Tiden går så sjukt snabbt!!!

                          



Nu ska jag dra mig, men ett hett tips Justin Nuzuka- Lullaby


att jobba i dörren på en bar är bara en anledning att flörta med alla

Så var denna lång helg över! Igår vare Anzac day och det är väldigt stort här nere då man ska hedra alla soldater som stupat i alla dessa krig. Dem börja tillomed att hedra dem kl 4 på morgonen vilket också är väldigt väldigt viktigt för alla australienare .. tydligen en av dem vikigaste dagarna här nere. - jag fira dagen på en klubb.


Har inte hänt så mkt sen sist, fick inte jobbet som jag hade interljuv hos men har jobbat fre och lördag i dörren på en bar i kings cross (SVIN tråkigt) men de är pengar. Roliga med att stå i dörren öär att man får all uppmärksamhet från alla på gatan och brevid oss har vi ett bageri med en lustig liten man som gärna bjuder mig på crossianter samt bröd. Och på andra sidan har vi en brandstation med massor med brandmän...


                         
Hitta dessa killar på min kamera från igår ? Ingen aning vilka dem är och varför de är med på bild.


"so they are not dancing in couples anymore ?!"

Men jag gick upp klockan 6 imorse för att gå ut och springa i parken i 1 timme med Jeff! Och igår gick jag upp halv 8 för att gå en powerwalk på 1 timme - beach 2010 here i coooome ;)

(känner mig ganska stolt)


                                               


oooohyeeaah!

Idag firar jag 6 månader borta, helt SJUKT vad tiden går snabbt! Som jag berätta hade jag en överraskning i lägenheten när jag kom hem i Tisdags på min födelsedag och det var Denize, hon hade åkt ner från Surfers whioo. Igår fyllde hon även år men pga vår utg dagen innan så blev det en extrem lugn kväll med middag samt film och vin.


Idag hade Jeff min flatmate samt Laura en "maraton" med Jeffs jobb, där de ska simma,springa och cyckla inne i stan vid opera huset - oootrolig härlig dag! Solen har strålat och alkoholen flödat. Nu ska jag mysa mig ner i sängen och vila lite medans de andra tittar på New moon (för ca 7474747 gången).






Hade en jobb inteljuv i torsdags och ska vidare på en andra interljuv imorgon + att jag lyckades charma en av cheferna på Jeffs jobb som fråga om jag kunde börja redan imorgon, whiooo ibland ör livet enkelt :)



9 år kvar till 30 .. KUL

Hade en uuuunderbar dag ! Jag och min flatmate Anne tog oss in till Circular quay och leta snabbt upp en mysig resturang där vi dela på en flaska champange samt lite smaskiga efterrätter. Senare påväg mot Botanic gardens hamna vi istället på opera baren - men vem kan klaga på att sitta och dricka vin precis vid vattnet med utsikt över hela hamnen med bron och opera huset ?

När vi sedan lite halv runda om fötterna började ta oss hemåt gick vi en sväng i Botanic gardens! När jag kom hem till lägenheten fanns det en STOR överrasking ( dock jag inte berätta ännu vad detta är), senare blev de lite present öppning där jag fick bland annat ;

Armband
Thai massage
Och en annan lite pinsamre sak.

Efter detta gick vi ner till Bondi beach och hade middag på ett indiskt ställe - ur mysigt!











Igår var jag även och såg Avatar med Jeff i 3d, mkt cool film!


åååh

Prata nyss med Ida och det gjorde verkligen min kväll ! Har inte hört hennes röst sen jag lämnade Sverige på arlanda, alldeles för länge !


                              




NU VILL JAG HÖRA RESTEN AV ER


Wall of shame

I våran lägenhet så har vi en väg full med massor av bilder - men det roliga med denna vägg är att alla som hamnar upp på vägen måste ha tillbringat minst 1 natt i lägenheten.  En mycket populär tradition som pågått sedan 1 år tillbaka, dock är vi ganska sega på att skriva ut foton varje gång så alla är inte uppe en.
Men till min glädje har väggen växt när jag kom tillbaka och .. den fortsätter växa :)

                            (3 månader sen)



Det har vart en mycket härlig helg med massor på schemat. Börja fredagen med att säga hej då till Craig :/ senare jobbade jag faktiskt några timmar under kvällen på Diddis gamla jobb. Helt okej!
På lördagen stod "hej då" Bbq samt en promend längst kusten, under kvällen var vi bjudna på en till "hej då" middag hos våran Chilenska vän - där bjöd dem på mat från chile :) Kvällen sluta i Paddington med några goda vänner innan jag tog mig förnuftet att vandra hem !


... Fyller år på Tisdag så dem som vill kan ju alltid skicka ner :

En häst eller 10
Svensk godis
Pengar
Köttbullar


french kiss vs australian kiss ?

Sa kom dagen nar Craig lamnar mig.. Har haft nagra OTROLIGT roliga dagar med honom och det basta ar att vi har bott grannar.
Men nu nar han lamnar ska jag ta tag i mitt liv och faktiskt fa tag pa ett jobb. Bara sa att man har kommit in i detta chill beteende men dags att andra nu !





Tank vad en kundvang och mc donalds kan gora dig till 10 ar igen ?!




I helgen blire bbq samt hej da middag for en van, kanns konstig att alla borjar lamna - det ar alltid en annan sak att lamna manniskor men nar man sjalv ar den alla lamnar, sa ar det en annan visa.





Drinking is not a solution, unless we are talking about alcohol

Craig is back in town och det har vart några mycket stökiga dagar. Är så himla glad att han kom ner hit, har inte sett honom sen London vilket är ca 7 månader sen ? Tyvärr åker han hem på Fredag .. Men innan dess ere FEST!

Efter en lång stadsvandring och lite vin med Craig igår drog jag vidare över till Norra Sydney för att leka med Quentin och äta lite mat med vin.
Juste .. Trodde jag var kimpossbile härom natten och skulle visa Craig hur cool man är när man kan hoppa över träpålar ..... Resultat blev att jag hade grenar, gräs och hela Australiens natur över, under, inuti mina kläder och kropp samt skapsår på hander och arm, men vem bry sig ? Craig köpte 8 hamburgare + chips ! HA









Livet leker, jag älskar att vara tillbaka i Sydney och bättre blire - snart är jag 21 också! Läskigt

Bli alltid lika glad när min familj ringer !

Igår ringde hela familjen och det värmer alltid i hjärtat att få höras deras underbara röster :)


Påskhelgen blev utan påskägg men träffa upp lite bekanta ansikten från hemifrån och åt lite mat hemma hos mig innan några andra kom över och vi drog vidare.  Och idag kommer Craig Fulford tillbaka från östkusten och ska leka whioooo










 


april april din dumma sill

Ha ha ha, vart ska jag börja ? Jag har haft en mycket trevlig dag men den börja med att jag gick hela vägen ner till stranden för att hämta jeffs (han fyller år idag) present MEN så var det självklart stängt. När jag väl kommer hem igen ringer jag tanten i affären och hon svara med
-Nej nej vi är öppna nu, kom tillbaka
(TACK gud)

Senare under dagen bestämde jag mig för att ta 1 macka, men dem var frusna så jag skulle ta fram brödrosten. Jag har bott i denna lägenhet tidigare i 1 månad så jag vet vart saker finns.. Idag tog jag fram brödrosten ur ett av skåpen och var mycket nöjd, tills vi kom hem!

Såhär lät det
- meeeeeen vad är detta för brödrost ? haha
- den vanliga ?
- ja, men vart hitta du den Kim?
- i skåpet såklart?!
- Men varför använder du den där för?
- För jag ville rosta mina mackor kanske ?
- Joo.. men VARFÖR använder du inte den vanliga brevid spisen? HAHAHA
(jag vänder mig om i detta tillfället med en skamsen minn och inser att JUSTE det har BARA ALLTID funnits en RÖD brödrost mitt i köket brevid spisen, den går liksom inte att missa.


Innan detta så tog jag av mig mina högklackade skor påvägen hem från tåget medans de andra protesterade att det var äckligt och jag skulle göra illa mig. Men jag svara med -

- Äääh jag är hardcore
(och precis då trampa jag i ny utspottat tuggummi och inte nog med att det var nytt & kletigt .. Det var blått med !
Vadå synden straffar sig själv ?

Men iaf, under kvällen åkte vi till Glebe som ligger här i Sydney för födelsedags middag på ett mexikanskt ställe :)
Har aldrig vart i Glebe tidigare men det var mycket mysig liten del av underbara Sydney med massor av små resturanger från alla världens kök.


Jag och Ann



Laura, Alice, (minns inte) och Annie


Ais och Jeff


Happy b'day dear :)


Och Glad påsk till er där hemma


RSS 2.0