Alskar att komma hem och hitta paket utanfor dorren fran Sverige

Idag nar jag kom hem mottes jag av killen som jobbar i "recpetionen" och han berattar att jag har ett paket. Snabbt beger jag mig upp och hittar ett paket "from SWEDEN", WHIOOOOOOOOOOOOOOOOOOO var min forsta tanke.

I paketet hitta jag mitt favorit julgodis samt boken om  varan kung som jag lange velat ha. Det aven ett julkort som mamma hade skrivit Q for Quentin och K for Kim, pa framsidan dar det var tva snogubbar.



.. really wants to go home for christmas

Julen narmar sig med STORMsteg som vissa kallar det, jag ser framemot julen pa olika satt -
 
Detta blir min 3dje jul borta fran min familj = Minus,
Ingen jul med Denize = Minus,
Ingen sno, julmust, kottbullar eller Kalle Anka = Minus,
Inga hastar att mysa med pa julaftons morgon = Minus,
Brisbane = Plus
Sol = Plus
Familjen Flannery = Plus
Jag framemot jatte mycket att gora nagot nytt och fa fira den med Quentin och hans familj aven om jag vet att det kommer vara mycket kanslosamt fran min sida (javla ppiller).

Men for att forsoka overleva med dessa minus hade jag och Denize middag och presentoppning igar. Vi at pepparkakor och drack julmust, de sager ju att man blir snall av pepparkakor - jag tror det stammer for jag gav Denize 7 flaskor med julmust.
Fick en JATTE fin tavla av Diddi samt en mug med "miss little sunshine" pa. For inte er som vet sa alskar jag de t shirtarna och har en trouble samt stupid hemma.


back to "hometown"

Igar firade vi Alejaandro (Cristian) i Bondi och han lagade lite spett och bjod pa chilenska drinkar och snacks. Jatte kul att alla var samlade igen, eller inte alla men de som ar kvar i Sydney.






Idag efter jag fick liv i Q akte vi till Denize mysiga jobb och at frukost, senare vandra vi lite i omradet innan vi akte vidare for att mote upp Harry.
Nu ska vi ga pa date whiooooo


Jag i ett notskal...

Dagen borjade med att jag gick omkring i rummet halvnaken innan jobbet letande efter klader, och jag hade tidigare hort att dem putsa fonstrerna.
Men eftersom min hjarna inte funkar som andras hjarnor ... inser jag att jag gar runt halv naken nar det hanger en gubbe utanfor mitt fonster - pricken pa i'et ar att jag inte inser det forens senare.


Senare efter jobbet vandra jag omkring nere i mataffaren och forsokte fantisera om en fantastisk middag - da min matfantasi inte ar sa stor gick jag omkring .. omkring .. och omkring. Efter ett antal minuter kommer jag pa en fantastisk ide!

Jag kommer hem...
Lagar maten..
Ar jatte exalterad..
Haller upp maten..
Smakar maten...

- Men det smaka valdigt konstigt. Jag sager genast till Q att han inte behover ata upp men han ler och sager att det inte ar sa farligt. Aven om han lamna mer an halva pa sin tallrik, jag tror jag borde halla mig det kottbullar, pasta och pannkakor - thats life ..


Julen kom tidigt i ar

Jag ar sa dalig, men igar nar jag kom hem sa lag det presenter under julkranen och jag kunde bara inte halla mig. Eftersom jag och Q ska fira jul uppe i Brisbane bestamde vi oss for att bara ge varandra nagot litet under julen dar uppe och sjalva "huvudpresenten" i Sydney.
Detta skulle ge pa sondagen .. Men eftersom jag verkligen inte kunde halla mig och efter att jag overtala Q att oppna dem igar, sa satt jag dar pa golvet .. framfor granen pa golvet.

- Q lyckades som vanligt att pricka ratt och jag fick ett par jatte sota skor :)



Igar lamna var fina van Nora Australien, hon lamna Sydney for lange sen men har anda bara vart ett telefonsamtal borta och nu ar hon knappt det, DUMMA IRLAND ge henne oss tillbaka



London m. Team Swingland


Oprah is in tooooown

Talkshowernas drottning har intagit Sydney och staden gar helt craxy - vi har "I love Oprah" trojor, folk skriker nar hon ar pa tv, opera huset ar helt avsparrat aven vattnet runt, vi har ett stort O pa bron och hon ar bara overallt.
Imorgon har hon sin show nere vid Opera huset och antar att omradet kommer vara mer avsparrat och massor med fyverkerier.



Madde ganska daligt under dagen idag sa gick hem efter 3 timmar, och ska stanna hemma imrogon med. Jag traffa aven upp Denize tidigare under ikvallen idag och vi hade en mega mysig och lang fika.


You rock my world

Igar blev jag otroligt irreterad pa den fulla och efterblivna mannen i mitt liv, och darfor bestamde jag mig for att sova i gastrummet - vilket gjorde att jag hade den basta somnen E V E R ocksa!

Men imorse kom han in med tva stora hundogon och frukost & blommor pa sangen


Nu ar det jul pa Harrington street



Quentin -Babe, vill du satta upp stjarnan ?
Jag -JAAAAAA
Quentin -Men nej, du gor det fel.. nej du kan inte satta den sa.. nej det funkar inte... aaaah vanta, jag ska visa dig!

Tror ni jag fick satta upp stjarnan ... NEJ !!



Blev inte sa mycket battre heller aven fast han lekte cool


Varat trad fick aven tva roda testiklar ...


steg 1....



Ikvall ska vi kla den fula granen och gora det fin


Julstjarnor = mamma&jul

Hade en ganska dalig vecka med mycket stress da jag eller min mamma snart far hem min hast, vilket vi inte riktigt hade raknat med.
Jag har fortfarnde inte riktigt bestamt mig for hur vi ska losa detta, och tanken att aka hem har slagit mig ganska mycket.Vi far se hur allt loser sig, sa himla jobbigt att jag ar sa manga mil borta och inte egentligen kan lamna landet for att jag inte kommer kunna komma tillbaka in i Australien..

Fredagen tillbringade jag med Denize i Bondi och senare gick vi vidare till en kompis bar innan vi tog oss ner till Bondi Hotel, jag var ganska trott dock sa akte hem runt halv 3 tiden.
Sondagen letade jag&Q efter julgran men Australiens efterblivna julgranar ser ut som skit-buskar men vi har nu iaf bestallt an som anlander nasta vecka whooooop!
Senare gick vi till Hilton hotel for att ata lite middag och prata om planer...


Jag berattade ju forra veckan att vi hade borjat julpynta hemma och egentligen ar det enda som saknas ar julgranen, men idag gick jag runt i affaren och nagonting jag alltid har haft runt omkring mig runt jul ar Julstjarnor (blomma). Sa nu har jag en hemma ocksa :) Kanns nastan som mamma har vart har och gett den till mig hahah



just nu ..



Just hemkommen (sitter det ihop?!) fran en mysigt middag med Q, och sa har ser det ut hemma just nu :)


RSS 2.0