this is it

Då vare söndag och helgen är över.. Haft en mkt trevlig helg, börja i irländarnas lägenhet på fredagen för att senare gå ut.
Men jag skulle väl vilja säga att höjdpunkten av denna helg var bbq igår, vi samla på oss mat massor av mat samt alkohol och åkte ner till Bronte beach för att fira Pauls födelsedag samt ha "goodbye" för Gareth som åker tillbaka till Irland på Måndag för ca 7 veckor.
Lite alla möjliga människor dök upp och tror inte vi drog därifrån förens vid 7-8 tiden på kvällen för att egentligen fortsätta kvällen i deras lägenhet, men kvällen blev ganska tidig då förra helgens incident hände igen och förstörde hela stämningen men fram tills dess hade jag en mycket bra dag.

Hahahha måste berätta 2 roliga saker ! Först att jag körde bil igår PÅ FEL SIDA AV VÄGEN WHIOO, skit läskigt men det gick bra iaf så länge Damian (killen vi bor med) berätta hur och vart ja skulle köra. Men nu har jag iaf gjort de. (kan inte fatta att han fråga mig dock) En annan rolig sak är att igår när jag kom hem.. lite halv rund om fötterna så skulle jag dricka lite apelsinjucie och sen när jag senare gick för att fylla på hittar jag inte jucien. Jag leta igenom hela kylen samt frysen - men hitta den fortfarnde inte. Och det är nu jag börjar bli rädd för mig själv och tänka "vad ihelvete händer med mig" (jag leta tillomed i sopporna) Men efter mkt om och men hittar jag jucien i glasskåpet .. ? Varför ? Jag förstår inte ..


Och ja juste ja.. Jobbet - jag ska provjobba på tisdag och de var servitris jobb nere i darling harbour :)

Lite bilder från helgen.

 
Nora                  Paul & Nora
          
  Paul Gareth Irwin Steve

 
 
Charlotte            Paul
 

 

              






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0