Nar man ar sjuk far man ata glass i stora lass

Jag har vart sma forskyld ett bra tag som senare gick over till dunder forskyld och senare ihelgen har det gatt upp och nere tills sondag efter middag da jag lag med feber och smartor i ryggen, men bestamde mig for att ga till jobbet iaf, men det sluta med att efter en timme fick jag ga hem da jag tydligen var vit i ansiktet och kandes som jag skulle do - men jag kallar de work ethic!
Och som ni vet nar man ar sjuk far man ata kakor och glass i STOOOORA lass utan att kanna sig dum ! hihihihi

Forra veckan jobba jag 50 timmar och fick helgen ledigt vilket jag fatt den senaste manaden och igar insag jag att jag har samma mardromms vecka infor mig (dock har jag vart sjuk nu 2 dagar) men jag ar glad att jag far helgerna lediga, sa egentligen klagar jag inte!

jag beratta ju forra veckan att jag skulle gora kotbullar, vilket jag ocksa gjorde och resultatet blev ooootroligt bra - maste erkanna att jag var stolt over mig sjalv ! Dock som vi flesta vet ar jag livradd for att pilla pa kott m.m och nar jag val insag att jag faktiskt var tvungen att rulla dessa kottbullar SJALV med mina EGNA hander rann det en tar for min kind och ett svagt skrik kom ut nar jag val nudda kottfarsen..... Och i lordags kom tjejerna over och vi laga carbonara gratang - Mamma ... jag tror jag borjar bli vuxen !

                         
                          - eller vad sager du ?!



nej nu ska jag forsatta vara sjuk och zappa runt pa tv!


thanks-a-million

Jag kanner mig sa daligt, igar nar jag kom hem fran jobbet kunde jag inte motsa glassen och hallonen samt blabaren som fanns i frysen ..... Sa jag lova att jag skulle ga upp tidigt och simma samt springa, men jag vakna klockan 8 av att nagon utanfor,under,over pa sidan slamra och spika (eller vad som hande) men detta var for mycket sa jag bestamde mig for att somna om. Tyvarr vakna jag inte forens det var for sent att gora det for jag ska strax ga och rosta for Sverige med Magda, whooop whooop !


Som jag tidigare sa kom Alex hit forra veckan for 1 vecka och sjalvklart hade han en bestallning pa chocklad, MUMS - finns inget battre an marabou ! Nu har jag aven hittat en godis affar dar dem iaf har pepparkakor, daim, djungelvral samt lite annat smatt o gott !
Tyvarr jobba jag under tiden Alex var har sa var ganska torr under veckodagarna och under helgen eller .. under fredagen blev de lite for mycket av det goda sa resten av min helg var forstord. Men vi hann med nagra mysiga frukostar samt luncher och jag e ganska saker pa att killarna hade en super tajm !


Juste min ena boss har fatt forr sig att vi ska prova pa olika matkulturer och nu star Sverige pa hans lista, tyvarr kan man inte hitta svensk mat har om man inte aker till Ikea eller ut till Manly. Dock kom han da pa iden att JAG SKA LAGA DEM - for jag ar ju enda svensk menade han pa ? hmmm undra hur detta ska ga...




charlie nilsson till australien, CHECK !

Jag har lart Quentin att saga du ar en bajskorv, och nar han val sager detta later han som en 3aring - oooootroligt roande eller nar han ska imponera och saga "jag heter Quentin och kommer fran australien" ar annu battre for det later sahar " jag heeeteeeer quiiiintiiiin OCh kommmeer fran en australian"

                             

mer info om Alex besok kmr...


"I think she is swedish ... - And ? why do you care, youre irish Kim"

Vart en ganska lugn vecka pa jobbet, men dessa asiater som garna kmr in pa lunch samt middag gar ALLA pa nerverna och de anda som gar runt i huvudet ar

- how do you want the steak cooked?
- mash or chips.. ah no no mash OR chips, your know mash potatoes .. and fries!
-what sauce do you want?
- gravy, dianne, curry, pepp......


Och nar jag kom in till jobbet forra fredagen hade min ena manager lekt lite och slagit snet pa en boxnings-pase och slagit av armen pa 2 stallen (?!) - synden straffar sig sjalv mohahhaha


Hade lordag samt sondag av och de blev ett misslyckat forsok till utgang da killarna dacka i taxin och vi var inne pa stallet i 5 min innan vi bestamde oss for att vanda och aka hem igen. Sondagen blev de en promenad ner genom The rocks ner till hamnen bakom for att ata brunch samt handla lite smatt o gott. Vi hann aven med att kopa svenskt godis, lat Quentin prova djungelvral men de akte ut lika snabbt som de akte in - men lika glad ar jag for det for det betydde att jag fick dem for min sjalv, vi averka dagen men bio samt att aka och hamta Alexander Burman pa flygplasten sa nu ar han har och leker med med, whoooop whooooop !


Jag hade massor att beratta men eftersom jag jobbat sa mycket den senaste tiden sa har jag glomt bort allt jag skulle skriva.
Igar fyllde iaf min gulliga lillebror 12 ar, tiden gar sa himla snabbt ! Och jag bor tillfallet i the rocks da Denize hyr mitt rum i underbara Bondi !


tjhooo


your love is my drug

Har inte hant sa mycket sedan jag sist skrev, jag jobbar pa och pa sondag kmr Alexander whooop whopppp

Bilder fran helgen


Mysig lordags picknick

Fick aven min "avskeds-present"

Utgang




bilder fran forra helgen vid stranden



Jobbet


dagen efter ...

Eftersom jag har sant super flyt fick jag boter pa 200 dollar haromdagen ...........  - shit happens



Igar jobbade jag och efter jobbet sa overtala alla mig att stanna kvar och ta en drink men en drink blev 10 jagerbombs samt lite annat. Det hande ocksa annat intressant som att min ena manager kysste mig och forklara hur vacker jag va m.m - ska bli sa underbart att ga till jobbet idag nar jag vet att han ocksa ska jobba!! (fy fan) yttligare pa detta horde aven den andra manager detta och de andra nyktra som jobba, senare nar han forsokte dra med mig hem in i han taxi stod alla och titta, blaaaa alla kmr skratta sa mycket idag nar jag kmr in


"oh well i can tell youre not from Ireland cause youre beautiful"

                                                  
- Jag glomde att beratta att jag fick ett jatte fint halsband nar en viss person kom hem fran sin affarsresa..


                                             
Och nar jag vakna i sondags fick jag en underbar frukost ... senare bar det som sagt ut till Bondi! mys mys mys


jag hatar irlandare,sport och alkohol !

oooooj ...  Som jag berattade tidgare sa var jag mkt mkt seg efter forra helgen! Kom in till jobbet i onsdags och den ena managern va inte sa speciellt nojd, och nar jag val kom in pa torsdagen drog ena managern mig at sidan och beratta att de andra tydligen blev sura for jag inte kom in - meeeeen hallaaa ?! jag va ju "sjuk" eller  .. jag var sjuk eftersom jag spydde som en gris. Men iaf han skratta bara at de och sa att han sket i de ..
MEN ! Sen nar jag skulle till jobbet i fredags sa akte jag langt i tid sa att jag skulle komma i tid och inte behova stressa, men nar jag val satt pa taget sa fastna vi pga av natt pa sparet som de skulle fixa och efter att jag satt fast pa taget i 30 min sa inser jag att jag maste ta en taxi for att komma till jobbet inom en rimlig tid! 30 dollar fattigare samt 30 min forsenad kom jag antligen till jobbet efter jag hade suttit fast i trafiken.

Annars har resten av veckan vart bra och jag ar lite mer fattigare da jag kopte nya skor (samma som tidigare), sen ett par till ... och lite mer! Tyvarr fortsatter mina somnproblem och dem blit jobbigare och jobbigare och det hjalper inte att jag jobbar natter, denna veckan har jag jobbat langa timmar 03.00, 04.30, 05.30 ! (dumma irlandska rugby matcher)



Hade en mysig dag nere vid stranden idag med vanner och ol! Varen borjar verkligen komma ...


RSS 2.0