inte ens rödvin kan hålla kylan borta

Så då var jag tillbaka i Sydney, har egentligen vart här sedan i torsdags! Resan ner gick bra och förvånads snabbt och när jag landa vare regn ...... Som tur bröt de upp senare under dagen och vi har haft fantastiskt väder över helgen tills idag, jag trodde jag var i Sibirien imorse - fy satan va kallt det var! (nu kanske jag överdriver.. men de va kallt)

Just nu ligger jag nerbäddad i min säng med filtar och vin för att försöka överleva den "hårda" vinter, känns ganska skönt då det är första gången sen jag kom hem jag sover i min säng.
Helgen kan man tro var en hård helg med tanke på att jag somna på toan idag men faktiskt så var den lugnare än vanligt. Hade stora planer för midsommar men jag somna på soffan kl 18, sen bestämde vi för att hoppa middagen och äta hemma, MEN ....... då somnar jag på soffan igen kl 22 och vaknar av att jag blir buren till sängen - så kul var min midsommar ! Dagen efter blev lite roligare, mötte upp lite vänner till Quentin i Surry Hills för lite vin och senare drog jag och mötte upp mina flatmates på en irländsk bar för kolla på rugby (också kallat dricka öl) mellan Irland - Australien som sluta i att jag gick vilse.



¨Såg lite bilder från midsommar hemma som fick mig att ångra LITE, bara lite att jag åkte hem precis innan - för vad är bättre en svensk sommar ?!!




jag hatar att säga hej då

Nu sitter jag i Bangkok på väntan av mitt nästa flyg till Sydney och det är sjuuuukt varmt, fick en chock när vi hoppa av planet !
Flyget ner gick bra, planet var inte så fullt så jag hoppa till fönstret och hade 2 stolar för mig själv - väldigt skönt!


Var en tung dag igår med alla hej dån ... Värsta är när man är på arlanda och ska lämna, bläää jag hatare !



"jag vill inte att du ska lämna mig"

Nu vare dags för "hemgång" vilket firar nere av glada människor i Sydney, längtar faktsikt väldigt mycket tills jag hoppar ut på australiensk mark - flygresan kommer ju vara sådär dock.


Men iaf, veckan gick snabbt .. Lite för snabbt då jag haft den värsta veckan ever !
Måndag - Köpte en iphone som e låst till telia (för ja trodde ja kunde låsa upp den)
Tisdag - Böter för jag körde in på fel väg på fel tid
Onsdag - Ganska okey, men sov 2 timmar så var ganska sen till jobbet
Torsdag - Satt mig i mitt EGNA tuggummi, samt försov mig så mkt till jobbet så ja inte behövde komma in


I torsdag var mamma och dansa med Tobias från Lets dance som hon fick i 50års present av några goda vänner och senare gick vi ut och åt middag - jätte mysigt och mamma var sååååå duktig!
Dock var tanterna helt galna i Tony Irving vilket ansågs ganska pinsamt av oss yngre :) haha, Jätte trevlig kväll och stackars mamma fick shotta både de ena och de andra.


Och i lördags blev ju Victoria Daniels och måste säga att jag böev lite kär i Daniel efter hans tal !!


I lördags blev det dop + utg ! Hade världens mysigaste dag hos fam nobel/de la fuente som senare slutade hos madde med utg!
Resten är stress stress stress streeeeeessss









Att säga hej då till min fina lillebror som grät och sa "jag vill inte att du ska lämna mig" - är de svåraste jag gjort på länge :(


we dont speak americanooooo

Jaa då vare söndag igen, jag önskar att helgen var 7 dagar och veckan var 2 HUR bra skulle det inte vara ?
Unnnnderbart men farligt haha !
Kom nyss hem från en underbar eftermiddag/kväll med middag med kusinerna, bror samt morföräldrar !


Lite bilder från igår











utgång mellangång ingång hemgång


"Du blir fin efter lite vin - oj där var visst en kanin"

Idag tog Petter studenten och idag är de exakt 2 år sedan jag tog den - GUD vad tiden går snabbt, för snabbt !
Hade en jätte mysig kväll med många goda skratt ! Jag vet att jag klagar om att jag vill åka tillbaka, men vet ni vad - Det kommer vara jätte svårt att behöva lämna er alla igen. (vilket jag inte ser framemot)
Juste, idag hände en väldigt rolig grej. När jag och Ida var inne på Ica så skulle vi ta lite presentpaper och för 5 kr fick man 230 cm, men när Ida la i 2 kr fick hon ut MINST 5 meter hahah! Väldans kul att se hennes underbara min!






 - Grattis Petter "Pampers" Forsman

Imorgon är det helg och det kan bli skoj!


mitt liv som hund

Vad ska man göra när man blir "uppvaktad" av två ... - livet är hårt ?!


landet långt långt borta

Sen när ska vi skaffa en spårvagn i Sthlm ?! Vi har tunnelbanan ?

                            

Enligt den här mannen har vi alltid haft en spårvagn som gått utanför NK o Gallerian, och vi har även haft de nya spårvagns stationerna också! - Det finns inget att argumentera om för dem har ALLTID funnits där eller vad vare Ola ?! ha ha ha


"det är lättare att gå ner på snygghetsskalan för då behöver man inte känna sig ful"

Jaahapp.. Då var man fortfrande i Sverige och jag har förlängt min hemresa tills den 22 juni - Lite blandade känslor, fick nyss ett långt långt samtal från down under som fick mig att vilja åka tillbaka idag.

I fredags var vi hemma hos fam. hammar  på grillning- jätte mysigt! Så himla kul att sitta ner med alla en mysig sommarkväll och när alla de andra barnen drog ut så tog jag förnuftet att cykla hem, men en sväng förbi Karlskär med Martin hann göras :) Gamla goda tider..
Lördagen firade vi David som äntligen tagit stora klivet ut i "vuxen världen" och tagit studenten, nu är det bara du Petter haha !







uppsala är inte bra för själen (tits and ass)

Ja de blev en liten spontan resa upp till Uppsala för att leka med herr Holland-Burman, och nu är det såhär att jag inte åkt tåg på ca 7 år kanske ? Och de sluta med att jag sprang runt halva centralstationen och lite till, men jag kom fram och jag kom i tid !

Blev lite middag innan vi tog oss till snerkes (?!) nation för lite bus och nu såhär i efterhand önskar jag att de bara blev lite bus ist för att vakna upp med världens baksmälla och :

inga örhängen
en sönderskrapad klocka
blöta byxor
2 hamburgare m pommes ouppätna i köket
alex telefon är vattenskadad
min knapp på mina byxor är borta
konstiga sms

                        - vad hände igår ? Jag skyller på Alex som jag vet skyller på mig.
                        (vänta bara tills du kmr ner till Sydney Alex, då har jag Q på min sida med)

                         
Jätte rolig kväll som fick mig att vilja bli student inom en framtid.
Dagarna bara flyger iväg här borta och om 1 vecka sitter jag på planet tillbaka ner igen till alla sydneybors lycka (jag har allt hört att jag e saknad, telefonen ringer titt som tätt och beknata röster försöker locka ner mig med både de ena och de andra) Dock blir mitt besök förmodligen längre då 2 veckor går för snabbt, jag har knappt suttit ner sen jag kom. Fick den 27 juni som datum men har inte bestämt mig än och jag vet att min mamma skulle bli väldig glad!






7 månader sen ..

Jag hade nästan glömt bort hur de är att ha smuts under naglarna, träningsvärk, lukta häst, vara skitig, blåser på händerna (pga inga handskar) men fan var underbart det är att rida igen och så himla värt vare.

                                  


RSS 2.0