En bild säger mer än 1000 ord






hade min första cocktail kl 13.00 ...

Jobbade fredags kväll, var en ganska stressig dag och jag fick jobba men en tjej som jag HATAR - av alla på mitt jobb är hon den mest otrevligaste tjejen ever, vet inte varför hon är så otrevlig for de verkar bara vara mot mig? Blev en sen kväll då jag trodde vi skulel stänga baren vid 2 men så kom de massor med kunder och jag var inte hemma förens 20 i 5 ! SWEET medtanke på att jag skulle sitta på 11.30 färjan till Manly. Och vid ca 10.00 ringer Nina Boström från Gotland så jag var bara tvungen att svara, men efter frukost på sängen och sen seeeeeeg dusch satt vi på färjan.

Jag, Quentin, James och Ais skulle ha lunch ute i Manly (vilket var en jätte jätte mysig dag) men efter 5 flaskor, cocktails och en mysig lunch vid stranden drog vi oss vidare hem till Q fortsätta denna kväll. Dock innan vi hann lämna resturangen så kom de andra på den roliga iden att ringa in till mitt jobb och sjukanmäla mig, vilket även gjordes .... Det blev sådär halv glada miner från min sida och argumentet till deras beetende var " vi har fixat ett annat jobb till dig".
Under kvällen gick vi vidare till en kina resturang i Woolloomooloo och resten är historia .. Vakna kl 03.00 för att spy och tror jag spydde fram till 12.00 - kändes uuuuunderbart !

I helgen har de haft kaffe/chocklad festival runt nere vid hamnen vid opera huset & bron och jag kämpa mig ner för att säga hej till de andra där nere och tvinga i mig en stor jordgubbe doppad i mörk & vit chocklad.



whooop whoooop!


Australien är som en drog, åk aldrig hit om du inte planerar på att gifta in dig i landet.

Som jag pratat om tidigare så vill jag verkligen stanna här, jag skulle tillomed sälja min kropp för att få stanna. MEN EFTERSOM AUSTRALIEN ÄR EEEEEEFTERBLIVET och komplicerat att få sitt visum förlängt om man inte vill slita på en äcklig farm i 3 svåra, tunga, tråkiga, deprimerande månader som jag inte ens kan göra då jag inte har så mycket tid kvar. - Ja ... jag är extremt bitter idag och det skiter jag i.

Jag har som sagt inset att detta "förlänga" visum kan jag nog börja små drömma om för att senare pissa på och lämna landet. Gud vad jag hatar detta land idag, det är som du har en jätte smarrig glass/kaka framför dig men du kan inte nå den eller som kokain som flödar i näsan och du vill aldrig att ruset ska försvinna ur systemet - så är australien! Du vill bara ha mer och mer ....


Kan jag spara ihop tillräckligt med pengar och kanske ett litet lån tillomed så är väl tanken att resa men det betyder att jag kommer vara hemma till jul och ärlligt talat - jag tar hellre livet av mig själv !



Fick precis ett intressant samtal av en bekant från sthlm ja träffa i thailand, om en roadtrip i nz ... huuuummm...


kallt kallt kallt kallare

                              


 - men våren borjar smyga sig på ...


..

JAG HATAR SALSA NACHOS OCH GUACAMOLE .





For jag kan inte sluta ata det


"jag kommer fran en Australian"

Det ar hyffsat dalig uppdatering pa mig nu for tiden men blir inte sa mycket internet koll! Jag har aven borjat jobba, Jag jobbar pa en irlandsk bar i CBD som heter Scruffy Murpyhs - helt okej, roliga manniskor jag jobbar med. Dock jobbade jag 24 timmar pa 2 dagar ... Det ar langa timmar med oskona dagar - men pengar ar pengar, visst mamma?!

Ihelgen var Petra har och aven Johanna (inte Kvissberg) jatte kul att se dem bada ! Tyvarr jobbade jag fre kvall men diddi och petra kom forbi en stund och holl mig sallskap och under lordagen gick vi pa shoppingrunda samt akte over till Q, da han hade sin inflyttningsfest.
Festen hade temat CEOs och PA' hoes! (varldens smasta tema, i know.....) Men de va en skoj kvall med barternders och golf inomhus.

Tyvarr sa hande den en "kim sak" pavagen over dit, jag hade kopt ett par nya hogklackade skor men innan jag hann satta pa mig dem sa tappar jag ena skon ? ... nagonstans mellan mitt lagenhet och Q's lagenhet - MYCKET smart - ska jag kopa nya ? eller ska jag hoppas pa att den dyker upp - som askungens sko?


Inget annat har egentligen hant - jag kommer inte aka till Pete och NZ langre, Ais har kommit hem fran Irland, Diddi maste flytta om 2 veckor, jag funderar pa att flytta med, jag vill forlanga mitt visum till ett 2nd year, snart kommer alla manniskor som jobbar pa farmer for att forlanga deras visum tillbaka, YES!, jag har fortfarnde inte sett den nya Twilligt, Sara Hammar ringde kl 6 imorse ...... och trodde att de va typ dag har ?!, Magda ar bort pa nagon surf sak, jag har ont i halsen, snart kommer Alexander hit whoooop whoooop! och jag kan tydligen inte stava langre !

Bilder fran forra helgen.






magda-ragg är det roligaste som finns

HUmm vart ska jag börja ? Var på en jätte mysig brunch i Newtown med Denize samt hennes flatemates förra söndagen - jätte mysig dag med bra kaffe och fina skor som slutade på beach road med nya bekantskaper och magda-ragg!

anyway, egentligen har det inte hänt så mycket ! Jobbade inget förra veckan, vilket var gaaaanska seg och riktigt irreterande då alla andra människor jobbar. Firade in helgen med frukost i Neutral bay hemma hos Magda och senare blev det maaaasssssoooor med guacamole hemma hos mig med diddi. Lördagen var väl helgens bästa dag, jag och denize knallade över till Paddys market och vandra lite till i det varma vädret :)
Senare på dagen kom Q och hämta mig sen så åkte vi över till han för att invänta kvällen med galenskaper, vi hade alla bestämt attt ha en goon kväll och de sluta på beach road med att en vän blev utslängd då han strippade på bordet tillsammans med hans flickvän... Och efter en rad olika förslag kom någon med den brillianta iden STRIPPKLUBB - jag har aldrig skrattat så mycket som jag gjorde där inne, jag satt längst fram vid scenen med mina "stripp pengar" tillsammans med tjocka, gamla män!
Söndagen tillbringades på soffan och senare släpa jag med mig Q på parkvandring samt lite annat skoj!


Igår skickade jag ett random mail med mitt cv till en bar inne i stan, efter ca 5 minuter ringer det en kille och fråga om jag kunde komma in under kvällen och provjobba - jag vill ju egentligen inte jobba i en bar ... men vad kan gå fel med en rad irländare på en irlänadsk bar ? haha
Min manager hade dock den kooooonstigaste irländska dialekten även om han var från den södra delen, han prata lite som han var efterbliven ? haha mkt kul och sådär halv jobbigt när han skulle förklara saker i baren då jag kan noll!



                         
                                             Mysig dag i Newtown


you dared me ..

               
                                                  
               
                                              


Just gonna stand there and watch me burn. But thats alright cuz i like the way it hurts

Allt jag skulle göra igår blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, då jag sov mer än var vaken - tror jag sammanlagt var vaken i max max 8 timmar och under den tiden hann jag äta en gång, prata med Petra, kolla på flyg till Pete i Nya Zeeland och hittat min för tillfället nya favorit låt --------------->



Igår råka jag även göra så att 2 propar gick i lägenheten ocg jag var själv så ingen kunde hjälpa mig att fixa de, vilket betydde att jag inte kunde sätta på värmen !!!!! Och vi alla vet ju när jag skulle pilla på proparna hemma och brände sönder spa'ets el-saker !
Idag ska jag faktiskt ta tag i mig och försöka åka över till denize och kolla på hennes crib!


seeee ya !


"hurry up, he wants food .. aaaand NOOOO he's going to eat something"

Hard working girl... men imorgon är jag ledig och ska försöka ta tiden att hitta ett nytt jobb! Vet dock inte riktigt vad jag vill göra, men nått borde jag vill hitta för nu är de inte frågan om VAD jag vill göra utan vad jag MÅSTE göra.
Jag har funderar lite på hur jag vill göra med mitt liv de kommande månaderna då jag bara ha 4 månader kvar i detta underbara land, och tyvärr vet jag inte längre om jag kan förlänga mitt visum - VILKET SUGER RÖV ! Men sen då.. vart ska man åka då? Jag vill ju inte vara någon annastans ... Anyway det löser sig som Baloo säger!


Juste, jag köpte ju en iphone innan jag åkte (fråga mig egentligen inte varför då vi alla vet att den kommer gå sönder efter sådär cirka 2 dagar) men iaf.. Det var lite problem med den men så kirra jag allt med en lögn till Telia, MEN nu så funkade den inte här nere ! Som tur har jag en väldigt gullig vän som idag skicka ett mess om hur mycket jag borde älska honom då han hade spenderat hela sin lunchrast på apple store - så nu funkar de igen whooop whooop ! Dock är den påväg till brisbane på fest!


Vet inte riktigt mer vad jag ska berätta (?!) Jooo juste iförrgår var den kallaste dagen här i Sydney på 30 år .. typ nått sånt ? Och det är JÄVLIGT kallt ihuvudtaget. Mina sömnproblem fortsätter. Jag åker förmodligen till NZ snart för att hälsa på en speciel människa i mitt liv. Jag var på bio med Magda och såg på sex n the city 2 i måndags. Jag har blivit tillsagd 2 ggr på jobbet att inte prata så högt när jag jobbar då min röst tydligen hörs över hela kontoret. Ais har åkt hem till irland i 2 veckor. Diddi har flyttat till Paddington. Quentin har köpt en ny bil. Jag laga mat igår men brände allt då jag glömde allt i ugnen... Aaah listan kan bli lång ! 


                                              


RSS 2.0