Reserved with love ...

                                                   
11 Manader av minnen!














Mina absoluta favoriter i Sydney


"if we don't hurry there will be no strippers left"

Insag nyss att jag har "laddat" min ipod hela kvallen utan att satta in laddaren - Snyggt jobbat Kim Haag ..

Fick en ledig idag vilket jag sjalv tyckte var underbart tills molnen kom ?! Vart komma dessa moln fran och kyla ? Igar hade vi 28 grader och sol, men bara for jag ar ledig blire regn, moln, blast o kyla ! Det verkar inte som att vadret kommer andra sig heller for det ser ut att halla i sig veckan ut.
Stackars Diddis pappa och Annica som kommer imorgon (Vilket ska bli sjukt skoj for ovrigt)

Imorse klev jag upp tidigt, tidigare an vanligt ! Pete kom over pa en snabbvisit fran Nz sa vi tillbringa formiddagen med frukost,apple store samt glass - kul att se han igen efter allt drama och trubbel!
Senare under dagen besokte jag doktorn innan jag tog mig ut till underbara Bondi for att leka med tjejerna samt ata lite middag, vi hann aven pussa pa valparna i Petstore innan dem stangde !



Juste sa upp mig fran jobbet i tisdags och har bara nagra dagar kvar, kanns skont .. mkt skont ! For nu ar jag leeeeeeeeeeeeeeeedig (tills jag far ett nytt visum samt jobb, mindre roligt)

Bilder fran lordags


                        


another lovely day in Sydney

Vakna med att solen lyste i mina ogon och vaknar till varldens underbaraste vader, onskade jag var ledig sa jag kunde ga till stranden ... Vadret blir bara battre och battre har nere och det ar helt underbart.
Tillomed nar jag gick fran jobbet igar var det varmt ute, sa varmt att man fortfarnde kunde ga i t-shirt utan att frysa!


Fick varldens utbrott pa min ena manager igar sa nu har jag bestamt mig for att saga upp mig ! Orkar bara inte langre ..



Haromdagen nar jag kom hem sag jag att en viss person hade tagit ett foto utav mig och satt in i en ram - sa nu sitter jag dar pa "hyllan" pa kontoret.


(kan du komma hem nu)


Sa lamna han mig igen ....

Kom tillbaka fran Brisbane och Gold coast idag, var dar uppe for en av Q's basta kompisars fodelsedag. Vi akte upp fredag och borja kvallen med att mota upp Q's foraldrar for att ta oss till en italensk resturang, senare tog vi oss till en klubb dar resten av Q's kompisar var.
Under lordagen tog vi oss ner till Gold coast for att forsatta firandet i en form av ett overrasknings party med utgang och (ursakta) strippor .... Jag skyller pa killarna ! - vad ska man gora det var hans fodelsedag ?

Imorse motte jag, Petra och Alex for frukost/lunch - sa himla himla himla mysigt ! Jatte kul att se dem, kandes nastan som jag var tillbaka i tiden nar jag bodde dar.


Nu sitter jag hemma i Sydney igen och Quentin lamna mig nyss for Malaysia, Hongkong och natt mer land :/ Hatar att vara hemma sjalv, det ar sa tyst ... (Quentin where's the dog??)


- Sahar sag det ut for nagra minuter sedan utanfor fonstret, tydligen borjar nyar tidigt iar?! Haha


No more 19/83 Old south head road ....

Under min tid i Australien sa maste jag saga att jag tillbringa mina basta dagar pa Old south head road - i min gamla lagenhet men allt har sitt slut och man kan inte fa allt har i varlden... Som jag tidigare berattade sa hyrde Denize min sang medans jag flyttade in hos Quentin, dock har min tanke vart att jag ska flytta tillbaka sa jag bestamde mig att lamna lite av mina saker som jag anda aldrig anvander.
Men sa kom Jeff (min forra flatmate) med den stora nyheten att han ska flytta och dem som kanner Jeff och har hangt i 19/83 under dem harligaste dagarna ar nog lika forvanade eller mer som jag ar! Detta ar OTROLIGT stort !

Sa igar hamta jag mina sista saker och tog farval till 19/83 vilket faktiskt kandes i hjartat och som jag sa senare under dagen "jag ville faktiskt grata" Men allt har sitt slut och nu far det bli nya minnen pa Harrington st istallet!


Bilder fran Canberra








Canberra the city of porn, politics and fireworks

Jag har tillbringat mina lediga dagar i Canberra, Australiens huvudstad som egentligen absolut INTE skulle vara en huvudstad da det var helt dott och bara en extremt trakig stad. Men det borja med att jag fick ga upp MEGA tidigt dock kom vi inte ivag forens 8.30 - ar vi forvanade ... Nej !
Bilresan ner var ganska kort, det tog oss ca 3 h att ta oss hela vagen ner och forsta intrycket av staden var "snalla Quentin ... kan vi aka hem?" Vi tog oss iaf ut for att ata frukost/lunch och motte upp 2 av Q's kompisar och deras ur sota hund (jag vill verkligen ha en hund, och jag vet att du laser detta Quentin haha)

Vi underholl oss under dagen med att leka turister och besoka "the australian federal mint" (dar man tillverkar mynt och jag gjorde ett eget mynt whoop), vi sag parlamentet samt "the war memorial" - jag var mycket skeptisk till att besoka krigs museumet da jag egentligen inte bryr mig sa otroligt mycket om Australiens krigshistoria, men jag rekommenderar verkligen detta museum till alla!
Det basta med museumet var att det hade sa otroligt manga andra saker fran andra lander och det var bara otroligt intressant!
Senare drog vi oss till hotellet for en snabb powernap och dusch for att gora oss iordning for middagen med Q's vanner och sjalvklart blev det japanskt (heja Molle), senare blev de utgand samt casino och bajskorven vann 5000 dollar .....

Imorse blev de hotellfrukost med Q's vanner och senare innan vi skulle bege oss akte vi till en ganska sot lite marknad, dar det fanns bade det ena och det andra! Dem hade bland annat "chocklad pizzor" som kom med godis pa och i en egen pizzakartong haha!
Hade en jatte bra och mysig helg och ar hel nojd med Canberra, dock skulle jag aldrig flytta dit ! Juste det roligaste med Canberra ar nog att det ar Australiens huvudstad samt ar den enda staten dar hard porr ar lagligt samt fyrverkerier (?!)

Bilder kmr ....



Jag hoppas alla hemma gar och gor sin plikt och gar till vallokalerna och rostar! Sjalv rostade jag blatt och hoppas det blir blatt, heja Reinfeldt!


16 September 2009

Idag ar det ett helt ar sedan det finaste jag nagonsin agt tog sitt sista andetag och det drar upp en rad olika minnen..

                             
               
                                         
                     

- jag saknar dig sa ...


du ar en bajskorv

Sondagen var ur mysig och det kandes skont att komma utanfor Sydney lite och leka med hastarna, dock fick jag en halv chock nar dem tvinga pa mig en hjalm som 548383838 miljoner andra manniskor anvandt!
Vi red ut i skogen eller australiensk skog.... som mest bestar av torra trad och gratt gras! Jag fick en ganska liten hast, som hade en jatte fin tackining over ansiktet och magen - jatte mysig liten hast som fick mig att sakna min lilla hast annu mer dar hemma.
Det ar snart 1 ar sen Pellebus togs bort med .... :/

Anyway Q fick en jatte hast och det var ganska rogivande att se han guppa runt dar uppe men till min forvaning vad han valdigt duktig !
Senare under kvallen lagade vi middag och jag passade pa att ringa nagra valbekanta roster dar hemma, vilket var extremt mysigt att horas dessa underbara roster - saknar er sa !


Nu ere onsdag och halva veckan har gatt, jag vill verkligen inte jobba mer! Hade ett 12 timmarspass i mandags da vi ar ont om folk och det kanns bade i kropp och huvud. Har helgen ledig som vanligt och vi ska passa pa att aka till Canberra over lor-sondag.


                                  
                    
- var ar min hoppsadel ?!?!?! haha


jag har varldens basta pojkvan!

- och ja det ar offciellt nu ...

Men iaf sa har Q bokat in en super overrasking som jag (eftersom jag e bast och hatar overraskingar som jag vet ska komma) fick honom att forsaga sig om.. Vi ska aka och rida imorgon ca 1 h utanfor Sydney i 3 hela timmar!!
jag ar otroligt glad och jatte jatte taggad pa detta! Speciellt att se honom pa en hast, jag vet nagon som kommer ha det svart att ga till jobbet pa mandag mohahaha!

Har haft en underbar dag nere vid hamnen for att fira Saras 20 arsdag. Jag och Ais borja dagen med en flaska vin medans vi vantade in de andra tjejerna som kom fran Bondi och senare begav vi oss ner till hamnen dar vi hade lunch samt glass.. Muuuums !
Sa himla skont i solen, man kanner verkligen att det borjar bli var/sommar har och vi alskare !!!!!!

                                 


"- how do you want the steak cooked? - as black as me ..."

Jag kanner att jag inte vill jobba mer, det ar fredag och det kommer vara en varre kvall an igar ... Mina knan varker och efter 9 timmar kan jag bara inte vara trevligt mot efterblivna manniskor som inte fattar ett skit. Eller alla fyllon .. dem ska vi inte ens tala om! Tur att jag ar ledig lordag-sondag!
Vi har dragit ner pa personal pa jobbet och det satter sina spar i oss som far jobba ..........


nej dags for jobb, kuuul !


vad hande ?

Jag madde bra igar men sen i natt var det extreeeeemt kallt, vilket jag trodde berode pa att de regna m.m utanfor med sen imorse nar jag vakna sa kokade jag och Q tvinga mig in i duschen MED KALLT VATTEN....
Tempraturen gick ner och senare kom doktorn pa besok och tydligen har jag fatt akut bronkit sa nu ater jag antibiotika samt panadol for feber.
Sa trott pa att ma sahar nu ...........................


sjuk sjukare sjukast

Min feber vande snabbt fran att vara borta till att jag legat dackad pa sangen ... Vet inte riktigt vart den kom fran, men fan vad jag hatar att vara sjuk. Nu vill jag inte ens ha glass langre (?!)
Ska forsoka ta mig till doktorn imorgon - mitt favorit moment har i livet ...................................

Nar jag ar sjuk saknar jag mamma annu mer, jag minns nar man va liten och mamma kom in och tog hand om mig. Hon kom ofta hem med magnum glass ocksa eller chocklad :) Jag har ett minne fran nar jag var jatte sjuk nar jag kanske var 7 ar eller liknade sa somna jag i min brors rum och vaknade mer mega feber och jag fick dricka lask med sugror och senare fick jag rosor (dock kommer jag inte ihag fran vem) - Men iaf varje gang jag ar sjukt nufortiden tanker jag alltid pa de, varfor vet jag inte men det finns bara dar.
Som tur bor jag tillsammans med en angel som vager upp min mammas franvaro och ar bara varldens underbaraste person!


xx


RSS 2.0