Canberra the city of porn, politics and fireworks

Jag har tillbringat mina lediga dagar i Canberra, Australiens huvudstad som egentligen absolut INTE skulle vara en huvudstad da det var helt dott och bara en extremt trakig stad. Men det borja med att jag fick ga upp MEGA tidigt dock kom vi inte ivag forens 8.30 - ar vi forvanade ... Nej !
Bilresan ner var ganska kort, det tog oss ca 3 h att ta oss hela vagen ner och forsta intrycket av staden var "snalla Quentin ... kan vi aka hem?" Vi tog oss iaf ut for att ata frukost/lunch och motte upp 2 av Q's kompisar och deras ur sota hund (jag vill verkligen ha en hund, och jag vet att du laser detta Quentin haha)

Vi underholl oss under dagen med att leka turister och besoka "the australian federal mint" (dar man tillverkar mynt och jag gjorde ett eget mynt whoop), vi sag parlamentet samt "the war memorial" - jag var mycket skeptisk till att besoka krigs museumet da jag egentligen inte bryr mig sa otroligt mycket om Australiens krigshistoria, men jag rekommenderar verkligen detta museum till alla!
Det basta med museumet var att det hade sa otroligt manga andra saker fran andra lander och det var bara otroligt intressant!
Senare drog vi oss till hotellet for en snabb powernap och dusch for att gora oss iordning for middagen med Q's vanner och sjalvklart blev det japanskt (heja Molle), senare blev de utgand samt casino och bajskorven vann 5000 dollar .....

Imorse blev de hotellfrukost med Q's vanner och senare innan vi skulle bege oss akte vi till en ganska sot lite marknad, dar det fanns bade det ena och det andra! Dem hade bland annat "chocklad pizzor" som kom med godis pa och i en egen pizzakartong haha!
Hade en jatte bra och mysig helg och ar hel nojd med Canberra, dock skulle jag aldrig flytta dit ! Juste det roligaste med Canberra ar nog att det ar Australiens huvudstad samt ar den enda staten dar hard porr ar lagligt samt fyrverkerier (?!)

Bilder kmr ....



Jag hoppas alla hemma gar och gor sin plikt och gar till vallokalerna och rostar! Sjalv rostade jag blatt och hoppas det blir blatt, heja Reinfeldt!


Kommentarer
Postat av: Anonym

hur länge ska ni vara kvar i aus? hur dyrt va allt som allt ?

2010-09-20 @ 10:48:18
Postat av: Anonym

kmr nog vara kvar har ett tag till men allt beror pa hur de loser sig med nya visum! hmm.. saken ar att vi bada har jobbat sa vi har tjanat pengar har borta, annars skulle vi bada va fucked for vi har inga pengar kvar och har fortfrande inte rest ostkusten an !

2010-09-20 @ 15:28:18
Postat av: Anonym

DU AR EN BAJS KORV!

2010-09-21 @ 04:58:06
Postat av: kim

babe look.. i know its hard but we decided u were the "bajskorv"

2010-09-21 @ 15:32:23
Postat av: kim

+ quentin! bajskorv sitter ihop!

2010-09-21 @ 15:34:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0